Star Wars-fans, ga even zitten: Disney gaat het beste themapark ooit bouwen

Star Wars-fans, ga even zitten: Disney gaat het beste themapark ooit bouwen

Disney heeft grote plannen, voor fans van Star Wars zijn het zelfs waanzinnige plannen. Zowel de Hollywood Studios in Orlando als Disneyland in Californië zullen een grote uitbreiding krijgen die volledig gewijd is aan Star Wars. Het zou de grootste uitbreiding ooit zijn voor de Disney-parken, dus dat belooft!

Al geruime tijd organiseren de parken van Disney weekends rond Star Wars, maar een echte gewijde ruimte of attracties bestonden nog niet. Natuurlijk doet Disney dit niet enkel om de fans van de films te plezieren. Ze hopen er de bezoekersaantallen van de minst bezochte parken een serieuze boost mee te geven.

Het park zal heel herkenbaar zijn voor fans van Star Wars, maar er is meer. Er zijn al twee attracties aangekondigd waarvan je als liefhebber kippenvel krijgt. Zo zal je de controle over de Millennium Falcon tijdens een geheime missie kunnen overnemen. En je zal kunnen deelnemen aan episch avontuur waardoor je in het midden van een gevecht tussen de First Order en de Resistance zal terechtkomen. Winkels en restaurants zullen worden uitgebaat door ‘locals’, bereid je dus maar voor!

Zo zou het er volgens de eerste schetsen gaan uitzien:

Gesponsorde artikelen