‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ krijgt indrukwekkende laatste trailer!

De negende film uit de Star Wars-reeks, Star Wars: The Rise of Skywalker, komt in december in de zalen. De finale trailer voor deze film is nu uit en die is alvast veelbelovend.

De releasedatum van laatste film van de derde trilogie van Star Wars komt steeds dichterbij. Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker wordt niet alleen de laatste van de derde trilogie van de reeks, maar ook de laatste van de zogenaamde Skywalker-saga. De volgende trilogie van Star Wars zal dus een hele nieuwe wending krijgen.

Star Wars Episode IX

Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker wordt dus de laatste Star Wars-film die het verhaal van de Skywalkers vertelt. We zullen dus waarschijnlijk voor de laatste keer personages als Luke Skywalker (Mark Hamill), Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) te zien krijgen, maar we zullen dus ook eindelijk weten hoe hun verhaal eindigt.

Een andere actrice die we waarschijnlijk voor het laatst zullen zien, is Carrie Fisher, die al sinds de originele trilogie uit de jaren 70 de rol van Princess Leia vertolkte. Fisher overleed in 2016, maar was postuum nog te zien in de vorige Star Wars-film, Star Wars: The Last Jedi. De actrice duikt ook in de trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker op. Ze hoeft maar één woord te zeggen om miljoenen fans emotioneel te maken: “Always“.

The Rise of Skywalker

We wisten al dat Rey in de laatste film gebruik zal maken van een dubbele lightsaber, maar in de nieuwe trailer zien we haar ook samen met co-piloot Chewbacca aan boord van Han Solo’s Millennium Falcon.

Verder zien we ook C-3PO die “een laatste keer naar z’n vrienden kijkt”. Maar de trailer staat vooral in het teken van grootschalige, epische gevechten, die deze keer niet alleen doorgaan in de lucht, maar ook op het water. De trailer besluit met de slagzin “The force will be with you” en het laatste woord van Carrie Fisher: “Always“.

Star Wars: The Rise of Skywalker komt op 20 december in de zalen.

Gesponsorde artikelen