Starbucks komt naar de supermarkt (in de lage landen)

Starbucks komt naar de supermarkt (in de lage landen)

Starbucks in de supermarkt, niet als bar maar in een zakje, dat concept komt binnenkort overgewaaid naar de lage landen. ’t Is te zeggen: binnenkort zet Nestlé al een eerste proevertje van z’n DIY-Starbucks in de rekken in Nederland. Krijgen we in België ook Starbucks voor thuis? 

Is Starbucks jouw middle name, kan jij niet zonder een latte-frappuchino door je favoriete barista, maar heb je ook écht geen budget om die droom alle dagen waar te maken? Dan is er uitstekend nieuws: er komt Starbucks-koffie naar supermarkten in de lage landen. Dat wil zeggen dat je Starbucks-producten kan maken in je eigen keuken.

Porno in Starbucks? Dat kan niet meer.

Nespresso

De voordelen zijn duidelijk: niet meer uit je kot komen voor een tas koffie, een eindeloze voorraad van je favoriete Starbucks-drankje en dat waarschijnlijk aan een prijsje. Starbucks zal de producten trouwens niet zelf verdelen: Nestlé, een van de grote spelers op voedingsvlak, doet dat voor hen. Zij staan trouwens ook in voor die andere koffiegigant: Nespresso.

Je hebt minder keuze in Starbucks tegenwoordig. Da’s bewust.

Starbucks ligt al enkele jaren in de winkelrekken van supermarkten in onder andere de Verenigde Staten, de verhuis naar Nederland is dus niet zo opmerkelijk. Dat Starbucks uiteindelijk ook in de Belgische winkelrekken zal liggen, lijkt een gegeven. Of daar ook een koffiemachine bij zal horen, om je frappucino en latté te maken, is niet duidelijk.

Zelf Starbuckskoffie maken

Dan blijft de vraag: zitten we, zeker in België, te wachten op thuisgemaakte Starbuckskoffie? Want voor veel mensen zit de verleiding van Starbucks ‘m er net in dat je de koffie niet zelf moet maken. Of we dus zelf tassen gaan vuilmaken en vijf minuten vroeger zullen opstaan, in plaats van tijdens je overstap te passeren in de winkel, lijkt twijfelachtig.

Ben je eigenlijkin een Starbucks geweest als de barista je naam niet juist geschreven heeft?

epa

Gesponsorde artikelen