Starbucks verkoopt thermos die met een applicatie je koffie altijd op de perfecte temperatuur houdt

Ben je het ook beu dat je koffie ’s morgens veel te warm is en halverwege de dag helemaal afgekoeld raakt? Dan moet je dringend eens kijken bij Starbucks, want de keten van koffiehuizen verkoopt sinds kort een speciale thermos waarbij je met een applicatie perfect de temperatuur kunt regelen tijdens de dag.

Een hele dag door koffie op de perfecte temperatuur … we zouden er geld voor geven. En dat is ook wat Ember Technologies Inc. vorig jaar vroeg. Met een crowdfundingcampagne zamelden ze geld in en ondertussen zijn 4.000 van hun thermossen verkocht.

De firma ziet het echter groter en wil dat iedereen zo’n Ember® Temperature Control Mug heeft. Daarom werden grote sterren als Demi Lovato ingeschakeld en sloot Ember een akkoord met Starbucks voor de verkoop van de thermos. Die is nu te koop op hun website voor 142 euro.

Applicatie

De meeste thermossen houden je koffie of thee gewoon warm nadat je hem op voorhand hebt opgewarmd, maar in deze thermos zitten verschillende verwarmingselementjes die hem de hele dag door op de perfecte temperatuur houden.

Nadat je hem op voorhand hebt opgeladen met een oplader die er bijzit, kan je dus de hele dag door de temperatuur aanpassen met een speciale applicatie op je gsm. Opstaan zal moeilijk blijven, maar wij vermoeden dat het toch een beetje makkelijk zal worden.

Meer
Lees meer...