Start nieuw seizoen ‘Temptation Island’ op deze datum?

Start nieuw seizoen ‘Temptation Island’ op deze datum?

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ komt steeds dichterbij. De Nederlandse zender RTL liet weten dat het nieuwe seizoen binnen precies vijf weken van start zal gaan. Dat is dus een weekje later dan wat presentator Rick Brandsteder eerder zei. Maar dit verklapt misschien ook al iets meer over wanneer wij ‘Temptation Island’ terug zullen zien. 

Het is nu al ongeveer een jaar geleden dat we kennis maakten met Tim, Mezdi, Zwanetta en co. Dus is het ook weer bijna tijd voor een nieuw seizoen voor onze (al lang niet meer zo) guilty pleasure: Temptation Island. Meteen na het vorige seizoen werd er al een oproep gelanceerd voor nieuwe deelnemers en het gevolg daarvan mogen we binnenkort al op televisie verwachten.

Valentijn

RTL liet vandaag weten dat Temptation Island binnen vijf weken van start zal gaan. Dat betekent dat onze noorderburen op Valentijn, de dag van de liefde, kennis kunnen maken met de koppels die hun liefde op de beste manier ooit zullen testen. Want niets zegt “ik hou van je” als twee weken doorbrengen op een eiland met hitsige vrijgezellen die er alles aan doen om je relatie om zeep te helpen.

In Nederland zal het nieuwe seizoen dus van start gaan op donderdag 14 februari, dat is een week later dan wat presentator Rick Brandsteder eerder deed uitschijnen. Maar het feit dat Temptation Island op 14 februari start in Nederland betekent niet dat wij het in Vlaanderen ook vanaf die dag te zien zullen krijgen.

Begin februari meer info

Bij VIJF is er namelijk nog niets bekend over de uitzenddatum van het nieuwe seizoen van de ultieme relatietest. “Begin februari zullen wij de exacte datum bekendmaken”, klinkt het bij Barbara Salomon, woordvoerster van VIJF.

Maar die datum zal natuurlijk niet te ver afwijken van die voor de Nederlandse fans. Anders kunnen de afleveringen opnieuw vroegtijdig uitlekken en is het plezier er voor de Nederlandse of Vlaamse kijkers al snel af. Bovendien was Temptation Island vorig jaar ook op donderdag te zien op VIJF, dus lijkt donderdag 14 februari ook voor ons een perfecte startdatum.

Eerste verleiders bekend

Voor het volgende seizoen, dat dus hoogstwaarschijnlijk van start zal gaan in februari, zijn er al enkele verleiders bekend. De eerste naam was Kimberly, een serveerster en personal trainer uit Turnhout. Later werden ook de namen Emma en Jietse toegevoegd aan de lijst met verleiders en wij hebben onze vermoedens dat ook deze vijf knapperds verleiders zullen zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Verder loste VIJF ook al de eerste beelden uit het nieuwe seizoen en die beloven alvast DRAMA.

Wie er al zeker niet zal opduiken, is Tim, beter bekend als Timtation, uit het afgelopen seizoen van Temptation Island. De ex-vriend van Deborah en Cherish wilde deelnemen aan het nieuwe seizoen als verleider, maar werd door de productie geweigerd. Daarom is Tim nu op zoek naar een nieuwe job op televisie.

Bekijk hier de enthousiaste aankondiging van RTL:

Gesponsorde artikelen