Left Right
scrollTop top

Stelt Apple op deze datum zijn nieuwste iPhone voor?


Stelt Apple op deze datum zijn nieuwste iPhone voor?

De lancering van de nieuwste iPhones komt steeds dichterbij. Officieel is er nog geen datum, maar volgens de vaak betrouwbare Franse website Mac4Ever heeft Apple aan operatoren gevraagd om 12 september vrij te houden.

De iPhone bestaat tien jaar en dus verwachten volgers veel van het komende lanceringsevent. Naast een iPhone 7s en 7s Plus, zou er namelijk ook een speciaal model komen om die verjaardag te vieren.

Wanneer die drie modellen voorgesteld worden en wanneer ze te koop zullen zijn, is nog niet officieel bekend. Meestal maakt Apple eind augustus die datums bekend, maar mogelijk zijn ze nu al iets vroeger uitgelekt.

De Franse website Mac4Ever zegt namelijk dat Apple aan operatoren heeft gevraagd om 12 september vrij te houden voor hun zogenaamde keynote. Vermoedelijk zijn de nieuwe iPhones dan te koop vanaf 22 september, al zijn er ook geruchten die zeggen dat het topmodel iets langer op zich zal laten wachten. De voorstelling zal waarschijnlijk gebeuren in het indrukwekkende nieuwe kantoorgebouw van Apple.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…