Sterren treden op in een benefietshow voor slachtoffers van Irma en Harvey en verzamelen zo’n 12 miljoen euro

Sterren treden op in een benefietshow voor slachtoffers van Irma en Harvey en verzamelen zo’n 12 miljoen euro

Gisterenavond ging een benefietshow door om geld op te zamelen voor de slachtoffers van Harvey en Irma. In de show traden verschillende sterren op en hingen ze aan de lijn om jouw donatie te behandelen. De show heeft liefst 14,5 miljoen dollar verzameld, dat is zo’n 12 miljoen euro.

De show zou eerst een steun bieden aan de slachtoffers van de orkaan Harvey in Houston, Texas. Nadien werd het ook uitgebreid om ook de slachtoffers van orkaan Irma te kunnen helpen. De schade in Texas en Florida wordt geschat tussen zo’n 150 miljard dollar en 290 miljard dollar.

Hand in Hand

De benefietshow ‘Hand in Hand‘ werd georganiseerd door de uit Houston afkomstige rapper Bun B en Scooter Braun. In de één uur durende show kwamen verschillende sterren en bekende gezichten aan bod. Sterren zoals Beyoncé, Justin Bieber, George Clooney, Ellen DeGeneres, Robert De Niro, Jimmy Fallon, Jamie Foxx, Tom Hanks, Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake en nog veel meer kwamen in de show voor. Ze deden een woordje uitleg, staken mensen het hart onder de riem en riepen op om te steunen. Daarnaast hebben enkelen ook nog op het podium gestaan om een liedje te zingen of werden filmpjes getoond met hun ontroerende boodschap.

De show heeft zo’n 11,7 miljoen euro kunnen verzamelen. Via de website kan je nog steeds doneren.

Bekijk hieronder de volledige show

En de oproep van Beyoncé

Gesponsorde artikelen