Stomdronken Jack Grealish gaat viraal na viering winst Champions League

Manchester City won afgelopen zaterdag zijn allereerste Champions League. Daarmee maakte de club de treble compleet, nadat het eerder als de Premier League en de FA Cup won. Die unieke prestatie moest uiteraard gevierd worden. En dat deed één speler net iets uitbundiger dan de rest. De vele filmpjes van een stomdronken Jack Grealish gaan ondertussen al dagen viraal op sociale media.

Het feest in Istanbul, waar de Champions League-finale plaatsvond, Ibiza en Manchester is eindelijk voorbij. De beelden van Jack Grealish op sociale media gaan echter nog steeds gretig rond. De middenvelder van Manchester City liet zich de voorbije dagen opmerken door zijn wel zeer ‘enthousiaste’, om het eufemistisch te zeggen, manier van vieren.

Jack Grealish brak in Engeland door bij Aston Villa en werd in de zomer van 2021 voor maar liefst 117,5 miljoen euro weggeplukt door Manchester City. Hij is daarmee de zevende duurste speler ooit. Toch zullen de The Blues nog geen spijt gehad hebben van hun aankoop, want hij hielp hen dit jaar mee aan de felbegeerde treble.

Van Istanbul over Ibiza …

Na winst in de FA Cup en de Premier League zette Manchester City zaterdag in Istanbul met 1-0-winst tegen Inter Milan de kers op de taart van hun wonderseizoen. Daarna kon het feesten dus beginnen. Voor Jack Grealish betekende dat dat hij tot ’s morgens vroeg nog steeds in zijn wedstrijduitrusting stond te vieren.

Een deel van de ploeg van Manchester City vertrek daarna voor een korte trip naar het partyeiland Ibiza om de feestelijkheden voort te zetten. Op beelden is te zien hoe Grealish door zijn ploegmaats moet ondersteund worden als hij hun hotel in het Spaanse eiland verlaat. In de luchthaven zou het aanwezige personeel hem zelfs een rolstoel hebben aangeboden omdat de Brit niet meer op zijn benen kon staan. Van daaruit vertrok het privévliegtuig naar Manchester en eens terug op Britse bodem kan je op beelden zien hoe Grealish loopt te waggelen op de tarmac.

… naar Manchester

Van daaruit werden de spelers van Manchester City met open bussen in een parade door de stad gereden voor de vele fans. Voor Grealish betekende dat vooral: nog meer drinken. “Ik heb de beste dag en nacht ooit achter de rug. Als ik eerlijk ben: ik denk niet dat ik al veel geslapen heb”, zei Jack Grealish daar. Vervolgens kreeg hij van zijn ploegmaats champagne, bier en wodka aangeboden.

Ondertussen is Jack Grealish eindelijk weer nuchter, al moest hij daardoor wel een gigantische kater trotseren. Volgens talkSPORT zou hij voormalige voetballer en analist Jimmy Bullard gestuurd hebben dat hij “in a world of pain” was. De epische feestnacht(en) van Grealish zal wel nog lang herinnerd worden. Op Twitter is er met Drunk Jack Grealish zelfs een apart account voor gemaakt.

Bekijk hier de beste momenten van Jack Grealish:

Meer
Lees meer...