Stop maar met regendansen: de zon komt terug!

Stop maar met regendansen: de zon komt terug!

De zon komt terug naar ons land. Maar niet te vlug victorie kraaien, want vandaag blijft het nog even fris. In het weekend zouden we opnieuw zomerweer krijgen.

De zon kwam vanmorgen weer piepen en het was een blij weerzien. De temperaturen blijven nog redelijk laag met maxima tussen 9 en 14 graden, maar het gaat niet regenen. Dat meldt het KMI. Vanavond wordt het lichtbewolkt en koelt het af. We krijgen vannacht minima tussen 1 en 6 graden en het kan vriezen in het zuiden van het land.

Opklaringen

De komende dagen wordt het zachter met veel opklaringen. De wind van de afgelopen dagen gaat liggen. Woensdag worden er temperaturen tussen 13 en 14 graden verwacht in de Ardennen, rond 16 of 17 graden in het centrum van het land en tot 18 of 19 graden in de Kempen.

Donderdag zal het schommelen tussen bewolkt en zonnig weer met maxima tussen 10 en 15 graden. In het noorden en het oosten van België kan het regenen.

Vrijdag wordt er droog weer verwacht met opklaringen en wolken. In de Ardennen en aan zee krijgen we maxima van 13 tot 15 graden en van 15 tot 20 graden op andere plaatsen.

Zonnig weekend

In het weekend wordt het nog warmer. Zo worden er zaterdag maxima van 21 graden en veel zon voorspeld. Zondag hetzelfde liedje met maxima tot 23 graden.

Gesponsorde artikelen