Stop right now: komen de Spice Girls in 2018 met een nieuw album?

Stop right now: komen de Spice Girls in 2018 met een nieuw album?

Na een heel aantal pogingen, veel halve projecten en een gefaalde comeback met drie zouden de Spice Girls écht opnieuw samen muziek opnemen. Een bron vertelt aan The Sun dat de vijf dames, inclusief Victoria Beckham dus, al enkele maanden zouden samenzitten om een nieuw album te bespreken én een tv-special? Te goed om waar te zijn? We zullen zien. 

In 2016 gebeurde het net niet: GEM, oftewel drie ex-Spice Girls, zouden opnieuw muziek gaan maken. Een beetje een aangekondigd falen, want wie heeft er ook maar één nummer van de drie gehoord? Juist ja, en een teken aan de wand dat enkel een echte reünie de interesse van het publiek kan smaken. Maar Victoria Beckham weigert al jarenlang om deel te nemen aan zo’n project. Tot nu dus.

Want een bron beweert aan The Sun dat de vijf nu al enkele maanden in meetings zitten om in 2018 een nieuwe cd op te nemen en een tv-special samen te stellen. Er zou overigens een hele reeks projecten in de pijplijn zitten, al denken we dat fans vooral uitkijken naar een cd, om dat ritje op de nostalgierollercoaster te kunnen maken.

De reünie zou georganiseerd worden door Mel C en Victoria, wat meteen verklaart dat die laatste meedoet, als reactie op de oprichting van GEM. De twee waren erg tegen het project gekant, maar konden toen geen tijd vinden om opnieuw met Spice Girls bezig te zijn. Of ze, met hun drukke gezinnen (of in het geval van Mel B: een vechtscheiding van Steve Belafonte) nu wel tijd hebben, zullen we nog moeten zien, maar als ze echt opnieuw samenkomen, staan wij op de eerste rij.

Tijd voor wat nostalgie: hier is Wannabe nog eens

Gesponsorde artikelen