‘Stranger Things’-cast neemt je mee achter de schermen bij het derde seizoen

Sinds kort staat het derde seizoen van Stranger Things op Netflix. Om dat te vieren heeft Netflix vandaag een video gedeeld, waarop de acteurs uit de reeks een tour geven achter de schermen. In de video zie je de verschillende sets, die getoond worden door Millie Bobby Brown en co.

Stranger Things is helemaal terug. Fans van de reeks kunnen genieten van het derde seizoen dat vanaf nu terug te vinden is op Netflix. Maar ze worden nog meer verwend, want Netflix heeft ook een video gedeeld waarop de cast je meeneemt achter de schermen van Stranger Things en dat doen ze op hun eigen geweldige manier.

Stranger Things seizoen 3

De kindsterren uit Stranger Things, die we ondertussen misschien zelfs al jongvolwassenen mogen noemen, tonen ons alle geheimen van de set. Daarbij hoort natuurlijk ook een beetje plagerij en leuke weetjes.

Het derde seizoen staat nu op Netflix en hoewel het vierde seizoen nog niet officieel is aangekondigd, hebben de makers wel al laten maken dat ze werken aan een vierde seizoen en dat dat het laatste zal zijn van de reeks.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen