Left Right
scrollTop top

‘Stranger Things’ krijgt eigen op ‘Pokémon Go’ gebaseerd spel


Stranger Things game
© Netflix

Fans van Stranger Things zullen ook na het derde en laatste seizoen van de Netflixreeks nog kunnen genieten van de Upside Down. Stranger Things krijgt namelijk een eigen mobiel spel, gebaseerd op Pokémon Go.

Na Pokémon Go en Harry Potter: Wizards Unite komt er nog een derde mobiel spel dat gebruik zal maken van augmented reality. Deze keer zal het gebaseerd zijn op een van onze favoriete series. Netflixreeks Stranger Things is nu aan de beurt.

Stranger Things

Stranger Things seizoen 3
Netflix

Stranger Things is een van de populairste Netflixreeksen van het moment, maar na het derde seizoen, dat op 4 juli verschijnt op Netflix, is het gedaan met de reeks. Maar daardoor is het niet gedaan met de wereld van Stranger Things.

We zullen zelfs na het derde seizoen van Stranger Things nog kunnen genieten van de avonturen uit the Upside Down. We zullen die Upside Down zelfs een beetje naar hier kunnen halen.

Stranger Things meets Pokémon Go

Netflix liet op de Electronic Entertainment Expo weten dat er gewerkt wordt aan een nieuwe uitbreiding op Stranger Things. Die zal zich afspelen in een mobiel spel, waar Netflix al enkele details over verklapte.

Het zou gaan om een spel dat, net zoals Pokémon Go, gebruikmaakt van Google Maps. Daarbij zal de echte wereld dus een beetje de Upside Down worden. “The Upside Down is closer than you think“, zo luidt de slagzin. Waardoor we al kunnen vermoeden dat het er een stuk minder vrolijk aan toe gaan dan in Pokémon Go. Maar dat houdt ons niet tegen om er nu al naar uit te kijken. Het Pokémon Go-spel van Stranger Things heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt verwacht in 2020. Voor wie niet zo lang kan wachten, heeft Netflix wel nog goed nieuws.

Stranger Things meets originele Pokémon

Op 4 juli, dezelfde dag waarop het laatste seizoen van Stranger Things van start gaat, zal er ook al een spel verschijnen. Stranger Things 3: The Game is een spel dat dan weer meer lijkt op de originele Pokémon-spellen.

In dat spel zal je verschillende missies moeten volbrengen, die nauw zullen samenhangen met de gebeurtenissen uit het derde seizoen van Stranger Things. Je zal kunnen kiezen tussen twaalf verschillende personages, die elk beschikken over hun specifieke eigenschappen.

Het derde en laatste seizoen van Stranger Things verschijnt op 4 juli op Netflix. Tot dan kan je hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix vinden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755