‘Stranger Things’-fans maken levensechte (en enge) versie van bezeten Max

Stranger Things 4 staat ondertussen al even op Netflix. Het seizoen zorgde ervoor dat de hype rond de serie terugkeerde en dat iedereen weer in de ban is geraakt van het Upside Down en Hawkins. Dat betekent natuurlijk ook dat er dit jaar tijdens Halloween weer heel wat Stranger Things-gerelateerde dingen te zien zullen zijn. Een TikTok-account toonde alvast hoe ze een belangrijke scène uit het seizoen zullen eren.

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met Halloween. Dat dachten ook Dave en Aubrey, een koppel uit het Amerikaanse Chicago. Zij maakten namelijk een levensechte versie van de iconische Running Up That Hill-scène uit Stranger Things 4. En die ziet er op z’n minst gezegd heel realistisch uit.

Max

Fans zijn het er over eens: het personage Max (Sadie Sink) speelde de hoofdrol in het laatste seizoen van Stranger Things. Al vanaf het begin lag de focus op het personage en haar gedachtegang. In het derde seizoen verloor ze haar stiefbroer Billy, waarvoor ze zichzelf de schuld gaf. Dat schuldgevoel was de perfecte aas voor Vecna, de slechterik in seizoen 4.

Uiteindelijk kreeg Vecna haar al eens te pakken in het eerste deel van het seizoen. Toen redde Running Up That Hill van Kate Bush haar leven tijdens een van de meest iconische scènes uit de reeks. En het is die scène die nu op een opvallende TikTok terug tot leven wordt gewekt.

Halloween

Volgende maand is het terug tijd voor Halloween, en dat wordt vooral in de Verenigde Staten uitgebreid gevierd. Sommigen zijn zelfs nu al druk bezig aan hun decoratie en kostuums. Zo ook Dave en Aubrey, een Amerikaans koppel dat zich bezighoudt met het maken van horror props. Zij deelden hun eerste Halloween-decoraties alvast via TikTok. En daarop zijn vooral attributen en personages uit Stranger Things te zien.

Ze maakten onder andere de bekende klokken uit het vierde seizoen na, maar het meest opvallende is toch hun versie van Max. Het koppel maakte namelijk een namaakversie van de bezeten Max uit de vierde aflevering.

Op de video op TikTok is een vliegend personage te zien die exact dezelfde kleren draagt als het personage in de serie. Er is ook bijna niet op te zien hoe de prop in de lucht wordt gehouden, wat het nog gekker maakt. Fans zijn alvast dolenthousiast over de namaakversie, en zelfs presentator Jimmy Fallon reageerde al op de video.

Bekijk de video hier:

@horrorprops

♬ Stranger Things – Kyle Dixon & Michael Stein
Meer
Lees meer...