‘Stranger Things’ lost eindelijk een trailer voor seizoen drie, met groter en vooral angstaanjagender monster

‘Stranger Things’ lost eindelijk een trailer voor seizoen drie, met groter en vooral angstaanjagender monster

‘Stranger Things’ heeft dan uiteindelijk toch een trailer gegeven aan z’n derde seizoen. Eindelijk, want we hebben er lang op moeten wachten. Maar hij is wel meteen het wachten waard, want naast onze favoriete personages, die dus allemaal weer hun opwachting zullen maken, krijgen we meteen ook het nieuwe monster te zien!

Netflix en Stranger Things maakten ons gisteren nog warm voor de serie met een cryptische teaser (zie tweet), maar nu lost de streamingdienst meteen ook de eerste volwaardige trailer voor het nieuwe seizoen van de populaire reeks.

Onheilspellend

In de trailer zien we al onze geliefde personages terug, die zich weer meer en meer als gewone tieners gedragen. Zelfs Eleven (Millie Bobby Brown), die lijkt te worden meegesleept door Max (Sadie Sink), gedraagt zich als een doordeweeks meisje.

Maar net op het moment dat je het gevoel krijgt dat het ergste duidelijk achter ons, en Hawkins, ligt, krijgen we weer diezelfde onheilspellende toon die we van de serie gewend zijn. Vooral Will (Noah Schnapp) en moeder Joyce (Winona Ryder) lijken het moeilijk te hebben hun leven verder te zetten na wat er allemaal is gebeurd.

Nieuw monster

Het nieuw geopende Starcourt Mall-shoppingcenter, dat we al zagen in verschillende teasers voor het nieuwe seizoen, lijkt dan weer de voornaamste locatie te gaan worden voor seizoen drie. En daar zullen we kennis maken met een nieuw monster. Want wie dacht dat de monsters na seizoen twee verslagen waren, heeft het duidelijk mis. Het nieuwe monster ziet er groter, sterker en angstaanjagender uit dan ooit. Dustin, Max en co, en vooral Eleven, zullen alles uit de kast moeten halen om dit onding te kunnen verslaan.

Het derde seizoen van Stranger Things zal vanaf 4 juli te zien zijn op Netflix!

Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen van Stranger Things:

Ging het wat te snel op het einde? Bekijk dan hieronder een aantal screenshots uit de trailer:

In afwachting van het nieuwe seizoen van Stranger Things nog op zoek naar iets nieuws? Bekijk dan zeker onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen