‘Stranger Things’ lost (rare) nieuwe trailer voor derde seizoen

Billy speelt dé hoofdrol in de nieuwe trailer voor 'Stranger Things'

‘Stranger Things’ begint bijna aan z’n derde seizoen, en dus dropte Netflix een nieuwe trailer om ons nog wat warm te maken voor de serie. Al leren we niet echt veel uit die trailer. Billy heeft een leuke, nieuwe vakantiejob als redder en dat vinden de vrouwtjes leuk. Tot zover de trailer. Al lijken de redders belangrijker te worden dan je zou denken.

Soms zijn trailers een verplicht nummertje. Daar lijkt het nu toch alleszins op bij de nieuwste trailer voor Stranger Things. Want waar de eerste trailer ons nog een hoop indrukwekkende beelden liet zien en al een tipje van de sluier over dat derde seizoen op lichtte (zo kroonde het zich al snel tot best bekeken Netflix-video op YouTube), lijkt de tweede eerder gewoon de saaiste en meest nutteloze scène die ze bij Netflix konden vinden

Billy en Max

Billy uit Stranger Things

De hele trailer, die de titel Summer in Hawkins kreeg, draait rond Billy, die een nieuwe vakantiejob lijkt te hebben: redder bij het plaatselijke zwembad. En dat vinden de aanwezige vrouwtjes, en dan vooral Mike z’n moeder Karen, wel leuk. Over het verhaal van dat derde seizoen zijn we na de anderhalve minuut durende trailer niets wijzer geworden.

Als we al iets uit de trailer kunnen afleiden, is dat we waarschijnlijk een pak meer zullen zien van Billy dan we van het tweede seizoen gewoon waren. Billy (Cadre Montgomery) en z’n stiefzus Max (Sadie Sink) waren nieuwelingen in de cast van dat tweede seizoen, maar wierpen zich al snel op tot twee van de meest geliefde personages. De twee werden dan ook al snel opgewaardeerd tot full-timers.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor Stranger Things:

‘The Case of the Missing Lifeguard’

Entertainmentwebsite Deadline meent echter wel al een en ander te weten over dat derde seizoen. Zo zou Heather, gespeeld door Francesca Reale, (die we in de trailer ook te zien krijgen als de collega van Billy) “het middelpunt” gaan zijn van het donkere mysterie waar het derde seizoen rond zal draaien.

Dat lijkt ook bevestigd te worden door een van de titels van de afleveringen van het derde seizoen, die al eind vorig jaar bekend werden gemaakt in een video. De derde aflevering zal namelijk ‘The Case of the Missing Lifeguard’ gaan heten. Het lijkt er dus op dat Heather op mysterieuze wijze zal verdwijnen en Dustin, Max en Eleven en co het op zich zullen nemen om haar terug te vinden.

Netflix lanceerde ondertussen ook voor elk hoofdpersonage al een aparte poster voor dat nieuwe seizoen:

Het nieuwe seizoen van Stranger Things verschijnt op 4 juli op Netflix!

Gesponsorde artikelen