‘Stranger Things’-trailer voor seizoen drie is best bekeken Netflix-video op YouTube

‘Stranger Things’-trailer voor seizoen drie is best bekeken Netflix-video op YouTube

En of de wereld uitkijkt naar het derde seizoen van ‘Stranger Things’. De trailer, die vorige week werd gelost, is nu al de meest bekeken Netflix-video op YouTube. Met ondertussen al 21 miljoen views springt het zo over de laatste trailer voor het tweede seizoen van ‘Stranger Things’, die 19 miljoen views binnenhaalde. Op de release van seizoen drie is het wel nog wachten tot 4 juli.

Het is ondertussen al van oktober 2017 geleden dat het tweede seizoen van Stranger Things op ons werd losgelaten. Maar die lange periode heeft fans niet minder enthousiast gemaakt over de serie, want toen we vorige week eindelijk een echte trailer kregen voor het nieuwe seizoen, ging die meteen ook viraal. De trailer werd zelfs zoveel bekeken dat die nu al is uitgegroeid tot de meest bekeken Netflix-video op YouTube.

Stranger Things domineert

Op het moment van schrijven heeft de trailer al meer dan 21,5 miljoen views verzameld. Daarmee doet het meer dan anderhalf miljoen views beter dan de nu tweede in de stand, niet toevallig ook een trailer van Stranger Things, namelijk de laatste voor het tweede seizoen. De trailer voor de film Bird Box (die zelf ook records brak) staat op een derde plaats, met bijna 19 miljoen views. Op nummer vier staat de trailer voor de film The Kissing Booth. De vijfde meest bekeken video van het streamingplatform op YouTube is er trouwens ook eentje van Stranger Things, de Super Bowl-advertentie voor het tweede seizoen.

Dat de trailers van Stranger Things het zo goed doen, bevestigt nog maar eens de populariteit van de horrorserie. Dat de laatste trailer nu helemaal bovenaan het lijstje staat, is dan weer een teken van het enthousiasme bij de fans, die duidelijk al heel lang aan het wachten zijn op het nieuwe seizoen. Kijkcijfers geeft Netflix bijna nooit vrij, en als ze dat al doen, moet je die vaak nog met een stevige dosis zout nemen. Maar de populariteit van Stranger Things valt niet te ontkennen. Zo stelde FX-baas John Landgraf, die zware kritiek had op de zogenaamde kijkcijfers van de streamingdienst, nog dat hij Stranger Things als een van de enige echte hits van Netflix zag.

Seizoen drie

In die trailer voor seizoen drie kregen we meteen al enorm veel te zien. De hele groep lijkt toch wat meer opgegroeid en lijkt ook weer een gewoon leven te leiden. De trailer roept in het begin dan ook een heel leuke, losse sfeer op, maar het zou natuurlijk Stranger Things niet zijn, mocht die sfeer niet plotsklaps omslaan. Halverwege de trailer krijgen we weer die onheilspellende toon die we van de serie gewend zijn.

Net zoals in verschillende teasers speelt de trailer zich ook grotendeels af in het Starcourt Mall-shoppingcenter. Daar maken we meteen ook kennis met een nieuw monster. Want geen Stranger Things zonder angstaanjagend monster uiteraard, als is het nieuwe monster meteen wel een pak groter, sterker en enger dan die van de eerste twee seizoenen.

Bekijk hieronder nog eens de trailer voor het derde seizoen van Stranger Things:

We moeten al lang wachten op het derde seizoen, maar ons geduld zal nog wat langer op de proef worden gesteld. Want het derde seizoen van Stranger Things zal pas vanaf 4 juli te zien zijn op Netflix!

Op zoek naar een serie om die periode te overbruggen? Neem dan eens een kijkje op onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Gesponsorde artikelen