Left Right
scrollTop top

‘Stranger Things’ verwelkomt in seizoen 3 nog een nieuw personage dat wel eens een grote rol zou kunnen krijgen


‘Stranger Things’ verwelkomt in seizoen 3 nog een nieuw personage dat wel eens een grote rol zou kunnen krijgen

Fans van ‘Stranger Things’ op Netflix mogen zich in het derde seizoen aan heel wat nieuwe personages verwachten. Eerder raakten al drie nieuwelingen bekend en daar komt nu nog iemand bij. Maya Hawke, de dochter van actrice Uma Thurman en acteur Ethan Hawke, zal Robin spelen. De makers omschrijven haar als “an alternative girl” dat heel wat lijkt te zullen meemaken.

Het derde seizoen van Stranger Things komt maar in 2019 op Netflix. De fans moeten dus nog wel even geduld hebben, maar dat geduld lijkt wel beloond te zullen worden. We mogen ons namelijk aan heel wat nieuwe personages verwachten.

Drie nieuwe inwoners van Hawkins, het dorp waar Stranger Things zich afspeelt, leerden we vorige week al kennen en dit weekend stelde de serie Robin voor. Die rol zal gespeeld worden door Maya Hawke, de dochter van actrice Uma Thurman en acteur Ethan Hawke. Het is de eerste grote rol van de 19-jarige actrice die ook als model werkten zo al in Vogue stond.

“Duister geheim in Hawkins”

Wat we precies van Robin mogen verwachten is niet geweten, maar op Twitter toont Stranger Things zich alvast enthousiast over deze “weirdo“.

Maya Hawke speelt volgens het persbericht “een alternatief meisje dat zowel opmerkzaam als een speelvogel is. Ze is haar werk beu en wil iets te beleven hebben in haar leven. Maar als ze een duister geheim in Hawkins ontdekt, krijgt ze veel meer dan ze gevraagd heeft.”

Wij kijken alleszins naar seizoen 3 van Stranger Things!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547