‘Stranger Things’ zet teaser met alle titels voor seizoen drie online

‘Stranger Things’ zet teaser met alle titels voor seizoen drie online

Nog enkele maanden wachten en ‘Stranger Things’ laat zijn derde seizoen op ons los. De horrorfantasyreeks van de Dufferbroers zou aan zijn laatste seizoen bezig zijn, maar veel reden tot mysterie zien de producers niet. ‘Stranger Things’ is al spannend genoeg zonder geheimhouding, dus gooide Netflix alvast de titels van alle afleveringen online. 

Strangers Things wordt volgend jaar nog vreemder: wat we al te zien kregen van het derde seizoen waren opvallend vrolijke beelden van shoppincentra en zomeroutfits. Dat Stranger Things komt aanzetten met normale dingen die zich dan letterlijk omdraaien naar je ergste nachtmerries is al lang geen verrassing meer, maar dat de gebroeders Duffer Hawkins weer op zijn fundamenten zullen doen daveren, staat vast.

Titels seizoen drie

Nu hebben Matt en Ross Duffer ons opnieuw de titels van het derde seizoen geschonken. Stranger Things deed dat, als een soort tegenreactie op de geheimhouding die heerst op sets als Game of Thrones (en die was behoorlijk indrukwekkend), ook al vorig jaar. Met de titels van de afleveringen, negen in totaal, weten we natuurlijk nog niet veel. Maar wie daar zin in heeft, kan nu wel alvast gaan speculeren.

Je kan de teaser hieronder bekijken, de titels voor de negen afleveringen van seizoen drie zijn de volgende: Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite, en The Battle of Starcourt.

Wat weten we al over Seizoen 3 van Stranger Things

Ondanks het feit dat we dus wel al de titels krijgen, weten we natuurlijk absoluut niet wat er gaat gebeuren in het derde seizoen van Stranger Things. Er is zelfs nog geen releasedatum, maar we weten wel dat die in de zomer van 2019 zal liggen. Daarmee werken de Duffers een beetje langer dan normaal aan Stranger Things, maar dat is voor Netflix natuurlijk geen probleem.

Lees hier alles wat we al weten over seizoen 3 van Stranger Things!

De eerste beelden van Stranger Things seizoen drie lieten al zien dat we Hawkins in de zomer te zien krijgen. Daar is een nieuw shoppingcentrum geopend en dat is in dit kleine stadje natuurlijk groot nieuws. Werkelijk iedereen gaat naar het nieuwe shoppingcentrum, maar daar is iets vreemds aan de hand.

Is seizoen drie van Stranger Things het laatste?

Wij willen er natuurlijk nog niet aan denken, maar volgens sommige geruchten zou Stranger Things op z’n einde lopen. Zo zou Millie Bobby Brown, Eleven in de show, tijdens haar laatste draaidag in tranen zijn uitgebarsten. De Duffer-broers willen ook zeker stoppen op een goed moment, voor de reeks te traag wordt of ze haar te lang uitspinnen.

Seizoen 3 krijgt ook drie nieuwe personages, lees er hier alles over.

Maar daarbij heeft Ross Duffer in het boek over de reeks, Stranger Things: Worlds Turned Upside Down, het volgende gezegd:: “Het is echt de laatste zomer van hun kindertijd. Ze groeien op, ze hebben nieuwe, ingewikkelde relaties. Ze hangen niet meer zo stevig aan elkaar en ze spelen misschien niet meer zo graag Dungeons en Dragons. Dat zorgt natuurlijk voor conflicten.”

Reken daarbij dat Stranger Things oorspronkelijk een coming-of-age-verhaal was voor Will en Eleven en het ziet ernaar uit dat dit de laatste zomer in Hawkins wordt.

Zoek je iets om het wachten op Stranger Things makkelijker te maken: onze lijst met de 50 beste series op Netflix krijgt maandelijks een update!

Gesponsorde artikelen