Streamz gaat op zoek naar nieuwe influencers in ‘Ik Ga Viraal’

Een nieuw jaar betekent ook een resem aan nieuwe programma’s. Ook de Vlaamse streamingdienst Streamz komt in 2023 met heel wat nieuwe projecten. Een daarvan is Ik Ga Viraal, waarin op zoek wordt gegaan naar nieuw talent voor de influencerwereld. De inschrijvingen zijn alvast van start gegaan.

Streamz komt in het nieuwe jaar met een nieuwe talentenshow. Daarin zullen verschillende kandidaten zich moeten tonen en bewijzen dat ze een goede influencer kunnen zijn. Daarbij krijgen ze hulp van verschillende experts.

Influencers

De laatste jaren zijn influencers de nieuwe acteurs en zangers. Door video’s op TikTok of posts op Instagram worden zij vaak nog veel populairder dan andere bekende personen. En dat is ook voor bedrijven interessant. Zij zetten de influencers vaak in om hun merk te promoten op sociale media en geven hen in ruil heel wat geld. Maar dat geld is vaak niets in vergelijking met wat er voor tv-reclame wordt betaald.

Maar daarnaast zijn zij ook de nieuwe voorbeelden voor kinderen. In tegenstelling tot vijftien jaar geleden, zitten kinderen op dit moment al van jonge leeftijd op allerlei sociale media. Om België nog meer op de kaart te zetten en creativiteit bij jongeren te ontwikkelen, gaat Streamz nu op zoek naar nieuw influencertalent.

Ik Ga Viraal

In 2023 komt de streamingdienst met Ik Ga Viraal. Daarin gaan ze op zoek naar een persoon die op sociale media wil doorbreken als content creator. Dat kan zowel via TikTok als via YouTube. Op dit moment kan iedereen zich daarvoor inschrijven, al moet je wel ouder zijn dan 18 jaar.

De geselecteerde kandidaten gaan uiteindelijk gevolgd worden in hun ontwikkeling tot influencer. Daarbij krijgen ze de hulp van experten in het vak zoals andere influencers, fotografen, make-up artists en nog vele anderen. Samen zullen ze content proberen creëeren die interessant zou zijn voor duizenden volgers. Maar daarbij verwachten ze toch dat je nog steeds dicht bij jezelf en je interesses blijft. Wanneer het programma precies te zien zal zijn, is niet bekend.

Inschrijven voor Ik Ga Viraal kan via de site van Streamz.

Meer
Lees meer...