Stromae dropt nieuwe single ‘Défiler’ na 3 jaar

Stromae dropt nieuwe single ‘Défiler’ na 3 jaar

Fans hebben lang moeten wachten, maar na veel beloftes komt zanger Stromae met de nieuwe single ‘Défiler’. De videoclip is online te bewonderen en duurt ongeveer negen minuten. ‘Défiler’ staat nu ook op Spotify. 

Na drie jaar wachten komt Stromae met een nieuwe single: ‘Défiler’. De bijhorende clip van de Brusselse zanger staat nu ook online. In de nacht van donderdag op vrijdag verscheen de clip even op YouTube, maar nadien werd het weer offline gehaald door Stromaes team, toen bleek dat het Amerikaanse modemagazine ‘Vogue’ erin slaagde de link te pakken te krijgen. Gelukkig staat de video weer online en ja kan het nummer ook op Spotify beluisteren.

Stromaes kledinglijn ‘Capsule n°5’

In de video zijn beelden te zien van Stromaes nieuwe kledinglijn ‘Capsule n°5’. Modellen paraderen rond op de modeshow The Mosaert Factory in Parijs. Het nummer straalt typische kenmerken van de zanger uit en bevat een sterke, veelbeduidende tekst. “Het gaat over schoonheid en onze moderne opvatting ervan. Eigenlijk spreek ik over het leven in het algemeen. Soms ga je vooruit, dan ga je achteruit, en soms probeer je jezelf voorbij te steken, of niet”, vertelt hij aan Vogue.

Het is sinds 2015 geleden dat Stromae met een solowerk komt. Hij schreef de muziek samen met zijn broer en art director Luc Junior Tam, die ook de clip regisseerde. Het nummer zal niet te vinden zijn op een album, want het is speciaal geschreven voor de modeshow van zijn kledinglijn.

Gesponsorde artikelen