Left Right
scrollTop top

Stromae herrijst uit de doden met gigantisch project voor Olympische Spelen


Stromae herrijst uit de doden met gigantisch project voor Olympische Spelen

De Olympische Spelen in Parijs zijn net iets populairder geworden. Voor een promovideo voor de spelen werden Stromae (Paul Van Haver), Luc Junior Tam en Martin Scali ingeschakeld. Frankrijk stelde de trio aan om de officiële videoclip te maken en de video heeft duidelijk succes. Oordeel zelf maar. 

Het filmpje start met een jongeman die zijn schoenen strikt en begint te lopen. Nadien komt hij andere lopers tegen en komen ook andere sporten in beeld. Naast sport staan emoties en verbondenheid centraal in de video.

Voor het filmpje trok het regisseurstrio naar verschillende locaties in Frankrijk, Marokko, Ivoorkust en zelfs Thailand. Daar filmden ze bijvoorbeeld emoties die tijdens de spelen naar boven komen. In de video zie je het geluk van overwinningen en het droevige gevoel na een verlies.

Doorheen de video zie je regelmatig een vuur dat staat voor de olympische vlam.

De trio

De film werd aangevraagd door de burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo en het comité voor de kandidatuur van de stad. Gary Farkas en Phantasm zorgde voor de productie en Paul, Luc en Martin maakten de video. Samen hebben zij ook al samengewerkt aan ‘Run Up’ van Major Lazer, Nicki Minaj en PartyNextDoor.

Het resultaat zie je hieronder:

https://vimeo.com/234650884

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308