Stromae ziet er plots totaal anders uit: ben jij onder de indruk van z’n nieuwe look?

Stromae ziet er plots totaal anders uit: ben jij onder de indruk van z’n nieuwe look?

Het is even schrikken wanneer je recente foto’s van Stromae bekijkt. De Belgische artiest ziet er helemaal anders uit en heeft tegenwoordig lange haren. Stromae is al een tijdje uit de echte spotlights verdwenen door z’n gezondheidsproblemen die hem ook nu nog blijven achtervolgen.

Het is dit jaar al drie jaar geleden dat Stromae tijdens zijn tournee door Afrika behandeld werd voor malaria. Sindsdien gaat het niet goed met de zanger. Een tijdje geleden gaf hij meer uitleg in een interview met Liberation: “Ik heb een reactie gehad op Lariam, een medicijn tegen malaria, en dat was heel, heel erg. Ik heb een fysieke decompensatie gehad. Ik was helemaal het noorden kwijt. Dat was helemaal niet leuk. Niet zo lang geleden had ik een terugval. Daarom leg ik mezelf geen ingewikkelde plannen op.”

In een televisiereportage ging Stromae nog verder. Hij zat er helemaal door tijdens zijn concerten en het had verkeerd kunnen aflopen als z’n broer er niet was geweest. “Ik denk, als hij er niet geweest was, dat ik die ene nacht zelfmoord zou hebben gepleegd.”

Lang haar

Bijgevolg zijn we altijd blij wanneer we eens goed nieuws over Stromae kunnen brengen. Of je zijn lange haarlokken goed nieuws vindt, hangt af van je smaak. Maar we zien hem op foto’s op de sociale media in elk geval weer lachen. Zijn styliste is ook z’n partner, en de twee lijken te genieten van rust en vakantie.

Stromae is intussen wel nog met muziek bezig, maar optredens zitten er voorlopig niet aan te komen. In het interview met Liberation liet hij daarover het volgende optekenen: “Ik heb dat graag gedaan, maar nu niet meer. Ik heb er te veel gedaan: 210 concerten in twee jaar. Dat was te veel.”

Gesponsorde artikelen