Left Right
scrollTop top

StuBru organiseert duivels feestje om de Rode Duivels aan te moedigen


StuBru organiseert duivels feestje om de Rode Duivels aan te moedigen

Wie kijkt niet uit naar 17 juni, de dag dat de Rode Duivels het heilige gras in Brazilië voor het eerst betreden in de wedstrijd tegen Algerije? Maar thuis alleen achter je televisie kruipen is ook maar niks. Daarom tovert Studio Brussel voor ‘Dance with the Devils’ het Antwerpse Sportpaleis om tot een heuse supporterstempel. Maar ook op de traditionele festivals kunnen voetbalfans de wedstrijden van de Duivels volgen.

Een geweldig supportersfeest voor iedereen die er niet bij kan zijn in Brazilië, dat is het concept van ‘Dance with the Devils‘.

Triggerfinger en Coely warmen de supporters voor de wedstrijd op met hun meest duivelse hits. Daarna is België-Algerije te volgen op een reusachtig scherm van 20 op 13 meter, en na de match zetten Gunther D en special guest 2 Fabiola het feestje gewoon voort. Als klap op de tricolore vuurpijl komt Netsky de afterparty verzorgen, hopelijk een overwinningsfeestje. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door presentator Sam De Bruyn.

Ook voor de wedstrijden tegen Rusland (22 juni) en Zuid-Korea (26 juni) organiseert Studio Brussel samen met de Belgische voetbalbond (KBVB) events in Vorst Nationaal en de Spiroûdome in Charleroi. Over deze voetbalfeestjes zijn nog geen verdere details bekend.

Moussa Dembélé en Jan Vertonghen zien het alvast helemaal zitten:

Festivalgangers

Het WK voetbal valt natuurlijk ook altijd gelijk met enkele grote zomerfestivals, maar de meeste festivals denken wel aan de voetbalfans. Belgische supporters kunnen de Rode Duivels onder andere vanop Best Kept Secret Festival en Afro Latino aan het werk zien. Op Graspop wordt op donderdag 26 juni zelfs een Belgische avond georganiseerd.

Als de Duivels erin zouden slagen om de kwartfinales van het WK te bereiken, kunnen supporters die wedstrijd ook op Rock Werchter volgen. De vier kwartfinales op 4 en 5 juli worden sowieso op groot scherm uitgezonden in The Hive, de nieuwe luxecamping die Rock Werchter vanaf dit jaar zelf uitbaat.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810