Studenten aan ULB hebben een héél clevere manier gevonden om te strijden tegen soa’s … met deze naaktkalender

Studenten aan ULB hebben een héél clevere manier gevonden om te strijden tegen soa’s … met deze naaktkalender

Op zoek naar hét ideale kerstcadeau? Probeer de naaktkalender van de (mannelijke) studenten bewegingswetenschappen van de ULB. Zij maakten de kalender om de strijd tegen SOA’s in het centrum van de aandacht te brengen. En eerlijk? Da’s helemaal gelukt. Een fotograaf kiekte de studenten in hun adamskostuum en het resultaat kan je nu bewonderen, als je de kalender aan je muur hangt natuurlijk. Bij wijze van reclame filmden ze ook de fotoshoot en het resultaat is heet!

SOA’s daar weet de gemiddelde Belg toch al genoeg over, niet? Mis poes, want alle dagen komen er nog drie mensen bij die een SOA hebben opgelopen … en dat zijn degenen die zich laten testen. Erger zelfs: er komen steeds meer gevallen van chlamydia en syfilis bij. Om dat een beetje onder de aandacht te brengen, schakelden een aantal belangenorganisaties de studenten van de ULB in.

En die hebben écht wel alles gegeven: het resultaat is een (mannelijke) naaktkalender, voor 2017, met de heren op hun best gefotografeerd, door professionelen. Dat ze daarmee onze aandacht hebben, is helemaal zeker, en het resultaat is ook écht wel de moeite. Je kan ‘m kopen vanaf 17 oktober, meer info vind je hier.

Omdat het jammer zou zijn als de kalenders blijven liggen, hebben de organisatoren ook een euh … reclamespotje gemaakt. Een mooi voorsmaakje en … best niet op je werk bekijken.

Meer info over de actie en bestellen: hier.

Gesponsorde artikelen