Studenten die fans zijn van Ed Sheeran, opgelet! Maandag gaat er op de campus iets gebeuren

Studenten die fans zijn van Ed Sheeran, opgelet! Maandag gaat er op de campus iets gebeuren

Het nieuwe album en de aankomende concerttour van Ed Sheeran zijn niet weg te slaan uit de actualiteit. En voor de echte fans heeft Ed Sheeran vandaag nog een nieuwtje: in zijn nieuwsbrief verklapt hij dat er een schattenjacht komt in België waarmee je niet alleen tickets, maar ook een meet & greet met de zanger kan winnen!

In de nieuwsbrief die Ed Sheeran vandaag uitstuurde naar al zijn fans vertelde hij zoals verwacht dat zijn nieuwe album is uitgekomen en verwijst hij naar zijn optreden op de Brit Awards met rapper Stormzy. Maar helemaal onderaan de nieuwsbrief staat er nog een boodschap speciaal gericht aan België: er komt een ware schattenjacht aan! De inzet is niet mis: twee tickets voor het uitverkochte concert in het Antwerpse Sportpaleis op woensdag 5 april en daarbovenop een meet & greet met de Shape of You-zanger!

Universiteiten

Alle geïnteresseerden moeten maandag 6 maart om 10 uur ’s ochtends naar de website van Ed Sheeran surfen. Dan zullen er meer details verklapt worden.

Maar één hint geeft Ed al mee: de wedstrijd zal lopen van maandag 6 tot dinsdag 21 maart en de universiteiten van Gent, Brussel, Antwerpen, Luik, Charleroi, Mons, … hebben er iets mee te maken!

Wij belden ondertussen naar een aantal universiteiten, maar voorlopig is de ganse schattenjacht ook voor hen nog een complete verrassing.

Ierland

We zullen dus moeten afwachten wat Ed precies van plan is, maar ondertussen hebben wij wat rond gespeurd en hebben we ontdekt dat er in Ierland een gelijkaardige wedstrijd is opgestart.

Daar moeten fans op zoek gaan naar lyrics die op verschillende plaatsen in het land hangen. Een foto maken en delen op sociale media met de hashtag #DivideLyricsIE is genoeg om kans te maken op de tickets en ontmoeting.

Veel kans dus dat de lyrics van Eds nieuwe album vanaf maandag te vinden zullen zijn in of vlakbij Belgische universiteiten.

Haal je speurneus, smartphone en wandelschoenen maar boven, maandag start de zoektocht!

Gesponsorde artikelen