Left Right
scrollTop top

Studenten die naar ‘Friends’ kijken, halen betere punten


Studenten die naar ‘Friends’ kijken, halen betere punten

Iedereen weet dat pauze belangrijk is tijdens het studeren. Maar als jij tijdens je pauze naar ‘Friends’ kijkt, dan haal je waarschijnlijk betere punten. Een onderzoek heeft namelijk aangewezen dat wie naar ‘Friends’ kijkt beter scoort.

Je hoeft je vanaf nu niet meer schuldig te voelen wanneer je het studeren onderbreekt om een aflevering (of vijf) van Friends te bekijken. Want een onderzoek heeft aangetoond dat studenten die naar Friends kijken hogere punten halen. Maar het is niet de enige reeks die je betere punten oplevert.

Reeksen voor goede punten

DIRECTV heeft onderzocht of er een verband bestaat tussen de series die je volgt en de punten die je haalt op examens en het kwam tot een opvallende conclusie. Studenten die naar Friends kijken, scoren gemiddeld beter dan studenten die andere reeksen volgen.

Naast Friends zijn ook The Simpsons, South Park, Top Gear, Sherlock, House of Cards en Planet Earth reeksen die samenhangen met hogere punten.

Friends

Reeksen voor slechte punten

Maar er is natuurlijk ook een keerzijde van de medaille. Reeksen als Game of Thrones, Dexter, The Wire en Breaking Bad zouden ervoor zorgen dat je slechtere punten haalt.

Stop dus zo snel mogelijk met kijken naar Game of Thrones en haal die dvd’s van Friends maar weer boven. Veel succes met de herexamens!

HBO/Game of Thrones

Friends is een van de reeksen in onze lijst met 50 beste series op Netflix, de rest van de lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…