Studio 100 maakt bekend wie Wuppert, Waldo en Willy zullen spelen in ‘De 3 Biggetjes’

Nadat Studio 100 eerder al bekendmaakte dat de iconische musical De 3 Biggetjes zou terugkeren, weten we nu ook wie de drie wolven zullen spelen. Ook Baltimoor is gecast en daar krijgen we een oude bekende te zien. De musical gaat in februari 2024 van start.

De cast van de nieuwe versie van De 3 Biggetjes heeft opnieuw meer vorm gekregen. Studio 100 heeft vandaag namelijk bekendgemaakt wie Willy, Wuppert en Waldo zullen spelen. Ook de rollen van vos Loewie en papa wolf Baltimoor zijn nu ingevuld.

De 3 Biggetjes

Het verhaal van de musical is een soort vervolg op het originele sprookje, want in De 3 Biggetjes is de wolf al wat ouder. Hij vertelt zijn drie jonge zonen over zijn avonturen en over de drie biggetjes die hij maar niet te pakken kreeg. Zoveel jaren later is de wolf, Baltimoor, nog steeds uit op wraak. Daarom stuurt hij zijn zonen Waldo (de slimme wolf), Wuppert (de domme wolf), en Willy (de macho) naar de dochters van een van de biggen.

Maar zoals dat gaat, loopt dat plan niet van een leien dakje. Zeker niet wanneer de drie wolven en de drie biggen, die gespeeld worden door K3, verliefd lijken te worden op elkaar.

Nostalgie

Iedereen die is opgegroeid met K3, weet wat voor een succes de musical De 3 Biggetjes van K3 was in het begin van de jaren 2000. Daarin speelden toen Karen, Kristel en Kathleen nog de hoofdrol in een herwerking van het bekende sprookje.

Die liedjes zijn in de periode nadien een eigen leven gaan leiden. Onder andere Vandaag is het de DagAmorVerliefd en De 3 Biggetjes horen nog steeds bij de meest populaire songs van de meidengroep. Redenen genoeg om de musical in 2024 nieuw leven in te blazen met de huidige K3 én drie nieuwe wolven.

Drie nieuwe wolven

Die drie nieuwe wolven zijn Gio Kemper (Waldo), Michiel De Meyer (Willy) en Louis Thyssen (Wuppert). Vooral die laatste casting is opvallend, want in de vorige versie speelde Louis’ vader Peter Thyssen die rol. In deze nieuwe versie doet Peter ook mee, maar deze keer in de rol van Baltimoor. Daarnaast is ook Walter Baele (Samson & Gert, Tegen De Sterren Op) gecast. Hij speelt de rol van Loewie.

Info en tickets vind je op de website.

Meer
Lees meer...