Studio Brussel-veteraan Christophe Lambrecht overleden

Studio Brussel-veteraan Christophe Lambrecht overleden

Studio Brussel-presentator Christophe Lambrecht is overleden aan een hartfalen. Hij werd 48 jaar. Lambrecht presenteerde nog elke weekdag het radioprogramma Music@Work.

Christophe Lambrecht presenteerde de afgelopen weken nog zijn voormiddagprogramma op Studio Brussel. In 2015 werkte Lambrecht enkele maanden niet wegens ziekte.

Christophe Lambrecht begon zijn carrière in de media als regie-assistent bij VTM Nieuws. In 1994 werkte hij voor de regionale televisiezender RTV en drie jaar later was hij reporter bij Woestijnvis. Sinds 1999 was Christophe Lambrecht met tussenperiodes presentator bij Studio Brussel. Hij was ook één van de drie radiopresentatoren bij de eerste Music For Life In 2006.

Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen reageert geëmotioneerd op het plotse overlijden van presentator Christophe Lambrecht:

Reactie Studio Brussel

“We kunnen dit nieuws echt niet vatten”, schrijft Studio Brussel in een reactie op sociale media. “We wensen zijn familie, zijn vrienden en al zijn trouwe luisteraars alle sterkte toe. Rust zacht, lieve vriend.”

Gesponsorde artikelen