SUGA (BTS) kondigt nog eens drie extra soloconcerten aan in grotere zaal in Seoul

Dit weekend vonden de laatste twee concerten van de ‘D-DAY’-tour van SUGA/Agust D van BTS plaats. Althans, dat is wat fans dachten. Op het einde van zijn laatste concert verscheen er namelijk een felgekleurde banner, waarop aangekondigd werd dat de tour verlengd wordt met drie optredens.

SUGA trapte in april, net na de release van zijn soloalbum ‘D-DAY’, zijn eerste wereldtournee af. De ‘D-DAY’-tour bracht de rapper naar de Verenigde Staten en verschillende landen in Azië. De laatste twee concerten werden een thuismatch voor SUGA, in Seoul in Zuid-Korea. Maar nu komt er toch nog een extra sluitstuk aan de tour.

‘D-DAY’-tour

Afgelopen weekend, op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023, vonden de laatste concerten van de wereldtournee van SUGA aka Agust D van BTS plaats. Die laatste concerten gingen door in het Jamsil Indoor Stadium in Seoul. Internationale fans konden het concert ook volgen via een livestream op het fanplatform Weverse.

Op het einde van het concert op zondag vertelde SUGA eerst dat zijn volgende concert er waarschijnlijk opnieuw eentje met heel BTS zal zijn. Maar dat bleek uiteindelijk niet waar. Want plots verscheen er een banner, in kleurrijke WordArt-stijl, die aankondigde dat er toch nog drie concerten zullen volgen.

‘D-DAY: THE FINAL’

De laatste drie concerten kregen toepasselijk de naam ‘D-DAY: THE FINA’L en zullen doorgaan op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus. Deze keer zullen de concerten niet doorgaan in het Jamsil Indoor Stadium, maar wel in de grotere KSPO Dome in Seoul. SUGA gaat zo van een capaciteit van 11.000 plaatsen voor twee avonden, naar een zaal met een capaciteit van 15.000 voor drie avonden.

Ook deze concerten zullen gelivestreamt worden voor fans die geen ticket kunnen bemachtigen. Hierover is voorlopig nog geen concrete informatie bekend.

Meer
Lees meer...