Suikerrock kondigt niemand minder dan The Prodigy en Goose aan

Suikerrock kondigt niemand minder dan The Prodigy en Goose aan

Suikerrock heeft twee grote namen aan hun affiche toegevoegd. De dance-helden van The Prodigy zullen de Tiense binnenstad op zaterdag 27 juli in brand gaan zetten. En die zaterdag wordt een echte ‘electro tsunami’, want Suikerrock kondigde meteen ook Goose aan!

Het is die tijd van het jaar: alle festivals beginnen hun namen te lossen. Voor muziekliefhebbers is dat ook een pijnlijke periode, want ze kunnen nu al geld bijeen beginnen rapen om alle festivals die ze willen aandoen ook nog te kunnen betalen. Met de twee namen die Suikerrock nu aan de affiche heeft toegevoegd, zullen er waarschijnlijk nu al velen naar Tienen willen afzakken deze zomer. Want met The Prodigy en Goose belooft zaterdag 27 juli een waar dansfeest te worden.

Electro tsunami

Een ‘electro tsunami’ noemen ze het zelf bij Suikerrock, en geef hen maar eens ongelijk. The Prodigy is een van de grootste namen in de dance-scene en trekt met naast een hoop raveklassiekers ook een nieuw album onder de arm naar ons land. Na zeven jaar keerden de electrogoden eind vorig jaar namelijk terug met ‘No Tourists’, al zal het grote publiek vooral uitkijken naar klassiekers als Breathe, Firestarter, No Good en Smack My Bitch Up. The Prodigy stond vorig jaar al op de Lokerse Feesten.

Naast internationale electropioniers voegt Suikerrock meteen ook een van de Belgische pioniers toe aan de line-up. Goose staat niet alleen bekend om hun unieke sound maar vooral om hun sterke live-reputatie. Naar Tienen zakken ze echter af met hun nieuwe format: Goosenonstop. De gitaren zijn ingeruild voor keyboards en computers, want ze mixen er al hun eigen songs maar ook andere klassiekers aan elkaar en zullen zo de Tiense binnenstad omtoveren tot één grote rave!

Tickets zijn verkrijgbaar op de site van Suikerrock!

Gesponsorde artikelen