Suits plant een spin-off met ons favoriete personage

Suits plant een spin-off met ons favoriete personage

Natuurlijk zijn we allemaal fan van Harvey en Mike in Suits, maar stiekem hebben we misschien wel het meest bewondering voor Jessica … en daarover is nu goed nieuws. De vroegere directrice van het advocatenkantoor krijgt namelijk haar eigen serie.

We leerden Jessica Pearson in Suits kennen als de keiharde directrice, maar al snel werd duidelijk dat ze ook een menselijke kant heeft. Daarmee werd ze bij de volgers een van de favoriete personages. Veel mensen waren dan ook ontgoocheld toen ze vorig jaar uit de serie verdween.

Actrice Gina Torres zag het niet meer zitten om de opnames in Toronto bij te wonen, terwijl haar gezin in Los Angeles woont. Zonder al te veel te verklappen kunnen we echter zeggen dat ze op het einde van seizoen 6 een korte terugkeer maakt.

Spin-off

Die korte terugkeer zou het begin betekenen van een spin-off rond haar personage. Veel is er nog niet beslist, maar producer Aaron Korsh heeft wel toegegeven dat daarover gesproken wordt en dat zowel hij als Gina Torres fan zijn van het idee.

Die spin-off zal waarschijnlijk draaien rond haar nieuw kantoor in Chicago, maar voor de rest is er nog niets geweten. Of ze volgend seizoen ook in Suits te zien zal zijn, is ook nog niet beslist, al lijkt de kans klein.

Gesponsorde artikelen