‘Suits’ toont Mike in nieuwe trailer laatste seizoen

Suits komt binnen twee weken terug. En het is de laatste keer. Dat laten de makers natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Ze teasen fans al weken met de terugkeer van Mike en zetten daar voor het eerst ook beelden onder.

Het is ondertussen al een heel seizoen geleden dat Mike Ross vertrok uit Suits. Hij en zijn vrouw Rachel verlieten het bedrijf en verhuisden naar Seattle. Maar in het laatste seizoen komt Mike dus terug, en dat zullen we geweten hebben.

Het kantoor redden

In de trailer, die anderhalve minuut duurt, zien we de belangrijkste personages op dit moment in Suits. De advocaten van Specter Litt Wheeler Williams zetten alles op alles om hun kantoor te redden … en krijgen bezoek van hun voormalige collega Mike Ross!

Terugblik

De trailer toont ook beelden uit eerdere seizoenen van Suits. Die gaan van Mike die op slag verliefd wordt op Rachel, tot Jessica Pearson die beslist om het kantoor te verlaten. Die laatste krijgt volgens een vorige trailer trouwens haar eigen spin-off, Pearson.

Komt Rachel ook nog eens piepen?

De vraag die veel fans zich bijna onmiddellijk stelden als ze hoorden dat Mike terugkwam in seizoen negen? Zal Rachel er ook bij zijn? Als het van de makers van Suits afhing, zou dat zeker gebeuren. Het deed zelfs de ronde dat ze er gigantisch grote bedragen voor over hadden om Meghan Markle opnieuw op de set te zien.

Maar in werkelijkheid is dat niet zo eenvoudig, natuurlijk. Meghan Markle is ondertussen getrouwd met de Britse prins Harry. De twee hebben ook al een zoontje, Archie. Met het geld zullen de makers van Suits haar waarschijnlijk niet kunnen overtuigen. De Britse royals krijgen namelijk een dotatie om U tegen te zeggen en steunen verschillende goede doelen.

Het laatste seizoen van Suits gaat (in Amerika) in première op 17 juli.

Gesponsorde artikelen