Summertime in Antwerp! Dit zijn dé 7 heerlijkste zomerbars van ’t Stad

Summertime in Antwerp! Dit zijn dé 7 heerlijkste zomerbars van ’t Stad

Naar ’t buitenland gaan om toch maar dat ultieme zomergevoel te krijgen? Da’s helemaal niet nodig, want in Antwerpen vind je ongelofelijk zalige zomerbars waar je gerust je beentjes omhoog kan gooien! Jep, dankzij deze 7 héérlijke plekjes is ’t Stad deze zomer dé place to be:

1. Bocadero

Wie kent Bocadero niét? De zomerbar aan de Rijnkaai is ondertussen legendarisch geworden. Je kan er niet alleen chillen op het strand of dansen op de zaligste beats, maar ook genieten van lekker eten én drinken. Want dit jaar strijkt ook de wijn- en aperobar van Mijn Pop-Up Restaurant-jurylid Sepideh er neer!

2. Cargo Zomerbar

Een echt vakantiegevoel, dat vind je bij Cargo Zomerbar in Park Spoor Noord. Een ideale bar voor als de zon héérlijk op je bolleke schijnt. En euh: deze zomer werd The Beast in huis gehaald, een gigantische barbecue van bijna 2 meter breed … Dat belooft!

3. Strantwerpen

Knokke in Antwerpen? Linkeroever is the way to go! Een lekker drankje in de hand, je tenen in het zand, een zalig zonnetje en een geweldig uitzicht … Meer moet dat niet zijn!

4. The Next Level

Geniale mannen, die van Coffeelabs! Op hun dakterras geniet je van Instagramwaardige koffietjes, maar ook van heerlijke homemade sapjes en cocktails. And the best part: ’t ligt vlak aan de Meir ;-). #shopkedoen

5. Skybar Antwerp

De naam verklapt het al een beetje: in de Lange Kievitstraat sip je hoog boven de grond van je fancy drankje. En dat uitzicht, WAUW, dat nemen wij er héél graag bij!

6. Bar Paniek

Heb jij een creatieve geest? Dan is Bar Paniek jouw zomerbar. Je geniet er van arty farty drankjes in een unieke setting. Én er zijn foodtrucks die je ver weg van de stadsdrukte kan afschuimen! Een aanrader, als je ’t ons vraagt.

7. Smokey Jo’s Garage

De opvolger van Summer Josephine’s! In Smokey Jo’s Garage proef je van heerlijke summer drinks in de boomhut, eet je een hapje in het trailer park en kijk je naar films in de garage. Plus, je geniet er van live muziek. Maar je kan er vooral lekker chillen! Let’s goooo!

Met Go Unlimited van NMBS ga je spotgoedkoop met de trein naar Antwerpen om heerlijk te gaan chillen in deze zomerbars. Voor maar 12 euro reis je de hele week onbeperkt, en dat wil maar één ding zeggen … Dat we elke dag een zomerbar gaan testen, tiens ;-)!

NMBS

Gesponsorde artikelen