Sunshine in your eyes: gele oogschaduw is hot

Sunshine in your eyes: gele oogschaduw is hot

De kleur voor deze zomer is geel. Het zomerse kleurtje gaan we niet alleen terugzien in kledij, maar het wordt ook de oogschaduw kleur van het jaar. Dus vergeet millennial pink, want Gen Z Yellow is the way to go    

Het aankomende mooie weer vraagt om een bijpassende look en daarvoor is Gen Z Yellow de perfecte kleur. Vorig jaar waren we helemaal in de ban van millennial pink, maar dit jaar is Gen Z Yellow de kleur om te dragen. De kleur van 2018 is veel opvallender dan het roze van vorig jaar, maar het is zeker niet alleen voor de durvers.

De kleur is zeker draagbaar, maar is niet de favoriete kleur van de meeste vrouwen. Gen Z Yellow is een felle en zeer opvallende gele kleur en die past nu eenmaal niet bij elk huidtype. Maar het wil niet zeggen dat je de kleur van de zomer niet kan dragen. Er zijn natuurlijk veel tinten geel en iedereen vindt er wel eentje die bij je haar- of oogkleur of huidtype past.

Er zijn verschillende manieren om het zomerse kleurtje te dragen en ook de celebs zijn fan van de kleur.

Tijdens de première van de film Goodbye Christopher Robinson droeg de actrice een witte jurk met bloemenmotief. Ze koos voor een vrij natuurlijke look, maar het waren haar ogen die opvielen, ze koos voor Gen Z Yellow oogschaduw.

Subtiel

Op de manier hoe Margot Robbie de kleur draagt is het een statementkleur, zonder veel op te vallen. Je kan de dominante kleur dus zeker op een subtiele manier dragen.

Ook mensen met een bleke huidskleur moeten niet bang zijn om Gen Z Yellow te proberen. Ga op zoek naar de tint die je het beste staat. Inspiratie nodig? De kleur heeft ondertussen een eigen Instagramaccount, waar de kleur in verschillende tinten en op verschillende manieren gedragen wordt.

Banaan, citroen of eigeel

Een tint Geel kunnen we vaak vergelijken met eten, maar wat dacht je van badeendgeel! Welke tint je ook draagt het maakt niet uit, want je hebt je look al helemaal summerproof gemaakt.

Blake Lively gaat voor banaangeel

Laat de zomer maar komen

Ook Gigi Hadid gaat voor Gen Z Yellow

Gesponsorde artikelen