‘Super Smash Bros. Ultimate’ glitches ontdekt: een crash en oneindig veel ‘assist trophies’

‘Super Smash Bros. Ultimate’ glitches ontdekt: een crash en oneindig veel ‘assist trophies’

‘Super Smash Bros. Ultimate’ is nog maar pas uit en Nintendo-gamers hebben al enkele glitches ontdekt in het spel. Er is zelfs een glitch gevonden waardoor de game kan crashen. Met een andere glitch kan je onbeperkt ‘assist trophies’ laten verschijnen.

De eerste glitch in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch werd ontdekt door het gamekanaal van Isabelle en Villager. Bij het veelvuldig overgooien van een voorwerp crasht het spel en word je teruggebracht naar het home-menu van de Nintendo Switch. De glitch werd op reddit gedeeld door de gebruiker andrewsbro. Voorwaarde is dat één gamer met het Isabelle-personage speelt.

(Wat je verder mag verwachten van Super Smash Bros. Ultimate lees je hier.)

In dit filmpje zie je hoe de crash-glitch ontdekt werd:

Tweede glitch

Het YouTube-kanaal Master0fHyrule ontdekte een tweede glitch waarin het personage Isabelle opnieuw een rol speelt. Er zijn twee Isabelle-personages om deze code te kraken.

Als de twee personages tegenover elkaar staan, moeten de spelers tegelijkertijd een assist trophy, die in het midden staat, binnenhalen door een vishengel naar het item te werpen.

Als de spelers dit op hetzelfde moment doen, wordt de glitch geactiveerd. Dat zorgt ervoor dat de assist trophy continu opnieuw verschijnt in een cyclus totdat de speler zelf beslist om het te stoppen. In onderstaande video wordt uitgelicht hoe de glitch eruit ziet als er onder andere een oneindig aantal personages van Waluigi, Nintendog en Knuckles verschijnen.

(Vorige maand stierf de échte Super Mario op 84-jarige leeftijd.)

Zo activeer je de tweede glitch:

Welke topgames de afgelopen weken en maanden uitkwamen, lees je hier.

Gesponsorde artikelen