‘Superman & Lois’ krijgt nog gepast afscheid in vierde seizoen

Er komt dan toch een vierde seizoen van Superman & Lois. Dat is voor velen een verrassing, aangezien werd verwacht dat zo goed als alle superheldenseries op The CW ermee zouden ophouden. Het vierde seizoen zal wel slechts tien afleveringen tellen.

Al sinds een paar jaar is The CW verantwoordelijk voor The Arrowverse met fantasyseries als Supergirl, The Flash, enzovoort. Daar kwam enkele jaren geleden ook Superman & Lois bij met acteur Tyler Hoechlin in de hoofdrol.

Dat universum stond vorig jaar even op springen toen de zender verkocht werd. Kort daarna werd bekendgemaakt dat The Flash zou eindigen en dat ook die andere populaire reeks, Riverdale, zou stoppen na een achtste seizoen. Superman & Lois krijgt wel nog een seizoen, wat ook meteen betekent dat het de laatste nog lopende DC-serie op de zender zal worden.

Einde?

Hoewel er over Superman & Lois nog geen keuze was gemaakt, gingen velen er al vanuit dat de reeks zou afgevoerd worden na het derde seizoen. Maar vandaag kwam uiteindelijk het nieuws dat de reeks na lange onderhandelingen toch zal worden voortgezet.

Wanneer de opnames van een vierde seizoen van start zullen gaan, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten, is dat het seizoen slechts 10 afleveringen zal tellen in plaats van de gebruikelijke 13 tot 15.

Superman & Lois

De reeks vertelt het verhaal over – hoe kan het ook anders – Superman (Hoechlin) en Lois Lane (Elizabeth Tulloch). In de eerste plaats ging het om een spin-off van Supergirl, waarin Hoechlin al te zien was als Clark Kent.

In Superman & Lois keren Superman en Lois terug naar Smallville met hun zonen Jonathan en Jordan. Daar maken ze kennis met Lana Lang en haar gezin. Zo spenderen de zonen heel wat tijd met Sarah, de rebelse dochter van Lana. Hun leven wordt aardig door elkaar geschud wanneer The Stranger opduikt en ook Lois’ vader op zoek lijkt te zijn naar Superman.

Bekijk hier de trailer voor Superman & Lois:

Superman & Lois is bij ons nog niet te zien op een streamingdienst.

Meer
Lees meer...