Left Right
scrollTop top

Supersexy nieuwe OITNB-ster doet vrouwen twijfelen: willen we nog wel hetero zijn?!


Supersexy nieuwe OITNB-ster doet vrouwen twijfelen: willen we nog wel hetero zijn?!

Ruby Rose, de actrice die de nieuwe gevangene Stella Carlin speelt in OITNB, is niet alleen als een wervelwind binnengekomen in de Netflix-serie, ze verovert in dezelfde zwaai ook meteen het hele internet. Met haar looks en enkele stomende douchescènes heeft ze de harten van duizenden kijkers gewonnen, zodanig zelfs dat veel vrouwen beginnen te twijfelen aan hun geaardheid. 

Nooit geweten dat een vrouw zo ongelooflijk sexy kon zijn, dat ze zelfs de meest verstokte hetero’s kan doen twijfelen of ze wel echt liever mannen dan vrouwen in hun bed hebben. Ruby Rose lijkt er wel in te slagen, want sinds haar eerste optreden in Orange Is The New Black vallen de vrouwen bij bosjes voor haar no nonsense aanpak en haar stoere sexyness. Op Twitter schreeuwen fans het uit dat ze plots niet meer zo zeker zijn over hun seksualiteit, of dat het zelfs al te laat is: ze willen haar bespringen, en dat liever vandaag dan morgen.

Ruby zelf is natuurlijk gecharmeerd door al dat gevlei, maar niet iedereen is daar zo gelukkig mee. Holebi-vrouwen ergeren zich dood aan alle spontane pseudo-lesbo’s, die denken dat ze door één personage in één televisieserie plots verkondigen dat ze verliefd worden op een vrouw. Dat je homoseksueel geboren wordt, en dat je met de term voorzichtiger moet omspringen dan al deze spontane en op z’n minst twijfelachtige coming-outs, lijkt iedereen plots vergeten. Homofobie noemen sommigen het zelfs.

Vrouwen worden dus lesbisch?

Of zouden haar toch niet uit hun bed schoppen …

Ze weten er zelf geen raad mee

Nja, dat is inderdaad wel wat gênant, kunnen we ons voorstellen

Maar dit kan dus eigenlijk echt niet hé

Je wordt niet zomaar plots lesbisch, als je dat vooraf nog niet was

Want dat is echt geen keuze, en dat denken is zelfs homofoob

Vind je haar, net als zowat iedereen, zo knap, dan ben je gewoon NIET BLIND

Je kan gerust iemand aantrekkelijk vinden, zonder gay te zijn

Zij vat het allemaal mooi samen, in een ‘Twittermonoloog’


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…