‘Survival of the Thickest’ krijgt eerste teaser

Netflix heeft de eerste teaser gelost voor de nieuwe reeks Survival of the Thickest. Die reeks werd gemaakt door comédiènne Michelle Buteau, die ook te zien zal zijn in de hoofdrol als Mavis Beaumont. Survival of the Thickest verschijnt volgende maand op Netflix.

Waar Netflix enerzijds heel wat series cancelt, blijft de streamingdienst ook uitpakken met nieuwe reeksen. De volgende gloednieuwe serie wordt zo Survival of The Thickest en zal vanaf donderdag 13 juli 2023 te vinden zijn op Netflix.

Survival of the Thickest

In Survival of the Thickest volgen we Mavis Beaumont (Michelle Buteau). Zij wordt in de korte inhoud omschreven als “zwart, plus-size en net single (niet haar eigen keuze). Ook in de teaser krijgen we al te zien dat Mavis gedumpt wordt. Daarna probeert ze zichzelf opnieuw uit te vinden. Ze vindt een nieuwe job als stylist van de glamoureuze Natasha (Garcelle Beauvais) en is vastberaden om haar leven te verbeteren. Daarbij wordt ze geholpen door “haar gekozen familie, body positivity, een schattige v-nek en wat lipgloss”.

Trouwe Netflixkijkers kunnen hoofdrolspeelster Michelle Buteau al kennen. Zij is al enkele jaren de stem van The Circle en is ook telkens te zien in de reünie op het einde van het seizoen. Survival of the Thickest is gebaseerd op haar persoonlijke memoire en werd door haarzelf in samenwerking met Danielle Sanchez-Witzel (New Girl) herwerkt tot de serie.

Fans van RuPaul’s Drag Race kunnen in de teaser al verschillende bekende gezichten herkennen. Zo duiken dragqueen Peppermint én vast jurylid Michelle Visage namelijk op in de teaser. Daarnaast zullen ook Tone Bell, Tasha Smith en Christine Horne te zien zijn in de reeks.

Bekijk hier de eerste teaser voor Survival of the Thickest:

Survival of the Thickest verschijnt op donderdag 13 juli op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...