‘Survival of the Thickest’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken nar de gloednieuwe reeks Survival of the Thickest. De reeks werd gemaakt door comediènne Michelle Buteau, die ook de hoofdrol speelt in de reeks als Mavis Beaumont.

Waar Netflix enerzijds heel wat series cancelt, blijft de streamingdienst ook uitpakken met nieuwe reeksen. De nieuwste daarbij is Survival of The Thickest van en met Michelle Buteau.

Survival of the Thickest

In Survival of the Thickest volgen we Mavis Beaumont (Michelle Buteau). Zij wordt in de korte inhoud omschreven als “zwart, plus-size en net single (niet haar eigen keuze)”. In de officiële trailer kregen we al te zien dat Mavis gedumpt wordt door haar vriend met wie ze vijf jaar samen was. Daarna probeert ze zichzelf opnieuw uit te vinden. Ze vindt een nieuwe job als stylist van de glamoureuze Natasha (Garcelle Beauvais) en is vastberaden om haar leven te verbeteren. Daarbij wordt ze geholpen door “haar gekozen familie, body positivity, een schattige v-nek en wat lipgloss”.

Trouwe Netflixkijkers kunnen hoofdrolspeelster Michelle Buteau al kennen. Zij is al enkele jaren de stem van The Circle en is ook telkens te zien in de reünie op het einde van het seizoen. Survival of the Thickest is gebaseerd op haar persoonlijke memoire en werd door haarzelf in samenwerking met Danielle Sanchez-Witzel (New Girl) herwerkt tot de serie.

Fans van RuPaul’s Drag Race konden in de trailer al verschillende bekende gezichten herkennen. Zo doken dragqueen Peppermint én vast jurylid Michelle Visage namelijk op in de trailer. Daarnaast zullen ook Tone Bell (Drink Masters), Tasha Smith (Why Did I Get Married?) en Christine Horne (Remedy) te zien zijn in de reeks.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Survival of the Thickest:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...