’t Is 100% zeker: Angelina Jolie is de enige schuldige in de hele breakup (toch als we de tabloids mogen geloven)

’t Is 100% zeker: Angelina Jolie is de enige schuldige in de hele breakup (toch als we de tabloids mogen geloven)

Onstabiel, niet zorgzaam genoeg en depressief omdat ze zo jaloers is. Jep, dat zouden de redenen zijn waarom Angelina Jolie wil scheiden van Brad Pitt. Dat kan je allemaal lezen in de tabloids, die maar niet genoeg kunnen benadrukken dat Pitt het slachtoffer is en dat hij geen schuld treft voor zijn gedrag. Beste tabloids, scheidingen zijn complex. Leave Angelina alone. 

Scheidingen gebeuren nu eenmaal (iets vaker dan we allemaal willen, maar goed). En in heel wat gevallen zijn er verschillende redenen waarom koppels uit elkaar gaan en is de situatie ongelooflijk complex waardoor iedereen die er nog maar iets mee te maken heeft in de war door is.

Dat klinkt allemaal heel aanvaardbaar … buiten voor Brangelina, zo blijkt. Gisteren raakte namelijk bekend dat Angelina Jolie en Brad Pitt binnenkort gaan scheiden na twee jaar huwelijk (maar ze waren al véél langer samen). Jolie, die de scheiding aanvroeg, geeft als reden dat ze “onverzoenlijke verschillen” hebben.

Daar lijkt niets mis mee, maar … dat is buiten de tabloids gerekend, want die geloven Jolie blijkbaar niet. Die suggereren namelijk dat Jolie de schuld treft in de scheiding om verschillende redenen. Ze zou gewicht verloren hebben, schrijft de ene. De andere schrijft dat het komt omdat ze net gewicht is bijgekomen. Of omdat ze zelfmoordgedachten heeft omdat ze zó jaloers is. Online tijdschrift The Atlantic maakte een opsomming van alle gossip.

Een opsomming van de ‘redenen’ achter de scheiding:

Voor de Angelina Jolie-fans (of eender welke man of vrouw die beseft dat dit niet oké is): no worries, want ook de vrouwen waar Brad Pitt recent mee heeft samengewerkt in films worden zwart gemaakt in diezelfde tabloids. (Jep, ironie.)

Deze roddel gaan de ronde over de vrouwen waar Brad Pitt recent mee heeft samengewerkt:

Voor de aandachtige (en ook de minder aandachtige) lezers: jep, er is één persoon die ontbreekt in al deze ‘verklarende’ artikels. Niemand minder dan Brad Pitt himself wordt nergens in de tabloids als ‘schuldige’ aangewezen.

Hoewel er in sommige stukken gepraat wordt over Pitts “wietgebruik en mogelijk ook alcoholgebruik”, wordt dat nergens als ‘reden’ aangegeven. Zijn gedrag zou gewoon af te schrijven zijn als ‘typisch voor een man’, terwijl Jolie onstabiel, niet zorgzaam genoeg, te jaloers, … zou zijn. Volgens een bepaalde website zou Pitt zelfs “uitgeput zijn omdat hij zo veel energie moet steken in vrouwlief Angelina opdat ze beter voor zichzelf zou zorgen”. En ook: “It’s been hard to watch the woman he loves waste away“.

Scheidingen zijn nu eenmaal complex, so leave Angelina alone.

Bron: The Atlantic

Gesponsorde artikelen