’t Is gebeurd! Harry en Meghan zijn verloofd!

’t Is gebeurd! Harry en Meghan zijn verloofd!

Hét sprookjesverhaal van het jaar is eindelijk gebeurd: de Britse prins Harry en Amerikaanse actrice Meghan Markle zijn verloofd. De laatste week werd steeds duidelijker dat Buckingham Palace zich klaarzette voor een verloving, en dat blijkt nu gebeurd te zijn. Harry en Meghan Markle werden vorig jaar voor het eerst samen gespot, ze trouwen in het voorjaar. 

Hét huwelijk van het jaar: prins Harry heeft zich na wéken speculatie verloofd met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. De twee zijn al een jaar samen, enkele maanden geleden mocht Markle zelfs op thee met de Queen.

Allemaal duidelijke tekenen dat de twee zich snel gingen verloven, maar vorige week verschenen er plots weddenschappen bij de bookies. De Britse premier May zou haar agenda vrijgemaakt hebben, Markle zou een royal bodyguard gekregen hebben, wat Kate Middleton pas kreeg toen ze verloofd was met William én de actrice zou haar hondjes verhuisd hebben uit L.A. naar het Verenigd Koninkrijk. Het hele weekend zaten de paparazzi op hete kolen, en deze ochtend bevestigde Kensington Palace het heugelijke nieuws.

In Londen verloofd geraakt

De Britse tabloids speculeerden al even dat Markle en Harry eerder deze maand al verloofd geraakt waren, al was het maar door die bodyguards. Maar Markle had ook haar job bij Suits al laten staan, een duidelijk teken aan de wand dat ze zich voorbereidde op een enkele reis naar het Verenigd Koninkrijk. De twee hebben uiteraard eerst de familie ingelicht.

Kensington Palace bevestigde ook dat het koppel begin deze maand verloofd raakten, en dat dé vraag in Londen gesteld werd. Later deze middag komt er nog een persconferentie én er wordt een interview uitgezonden.

Ook prins William en Kate hebben al gereageerd. Zij zijn “zo blij voor Harry en Meghan en hebben ervan genoten om Meghan te leren kennen en te zien hoe gelukkig ze samen zijn.”

Een officiële datum is er nog niet, maar de prins en Markle trouwen in het voorjaar van 2018.

Gesponsorde artikelen