’t Is gebeurd: je kan nu echt seksspeeltjes (én zelfs een Cloneboy) bestellen via de dildoys-website

’t Is gebeurd: je kan nu echt seksspeeltjes (én zelfs een Cloneboy) bestellen via de dildoys-website

Ohhhhh yessss, na wéken discussiëren weten we ’t nu eindelijk zeker: je kan via de VIER-website dildoys.be ook écht seksspeeltjes bestellen. Wat gisteren nog gewoon een doorverwijspagina was naar de VIER-Callboys-pagina is nu een linkje geworden naar erotiekwinkel PABO. En daar wisten ze ons exact te zeggen welk Callboy-speelgoed ze zoal hebben. 

Tja, na die ene aflevering van Callboys, waarin de jongens een afdruk maken van hun … belangrijkste onderdelen, konden wij niet anders dan dromen van ons eigen exemplaar. Dus toen iets later de website dildoys.be online kwam, verkeerden we eigenlijk al in hogere sferen. Maar helaas, ’t mocht niet zijn, en VIER liet ons weten dat échte dildo’s toch “iets te ver van de fictie” stonden. Tot vandaag dus, want na al het drama van de laatste aflevering, is er ook goed nieuws!

De originele Dildoys-website, waar gewoon een bezoekersaantal stond, is verdwenen, en in de plaats daarvan krijg je een filmpje over hoe dildo’s gemaakt worden. Twee pijltjes brengen je enerzijds naar de website van VIER en anderzijds naar de website van PABO.

PABO

Euh, PABO? Is dat niet die winkel die niemand kent, maar waar iedereen zijn seksspeeltjes gaat halen? Ja! Klopt, en da’s helemaal niet zo vreemd als het lijkt. Want ook voor Temptation Island werkte VIER al eens samen met de erotiekketen.

Altijd bij de hand, ook als er niemand thuis is

Wij belden even met PABO en ze bevestigden met veel plezier onze vermoedens: “Ja, wij hebben inderdaad één product dat rechtstreeks gelinkt is met Callboys: de ‘Cloneboy”, zegt Aartselaars filiaalmanager Kris Collignon. “Met dat product kan je dus zelf een dildo maken. In het pakket zit alles wat je nodig hebt: een mal om meneer zijn penis in te passen en silicoonrubber om die nadien op te vullen.” Het idee: dan heb je ‘m altijd bij de hand, zelfs als je lief niet thuis is.

En daar stopt het niet want zo’n Cloneboy komt gewoonweg in twee edities: vibrerend en niet-vibrerend. Enig nadeel: voor wie graag een konijntje, zeehond of dolfijntje op z’n vibrator zet, die moet het doen met de standaardmodellen. Maar niet getreurd, een heel aantal van die dildo’s die je op Callboys kon zien, komen ook gewoon uit de PABO. Allen daarheen dus.

PABO

Gesponsorde artikelen