’t Is nooit te laat! Judy Dench, aka James Bonds M., heeft een tattoo laten zetten voor haar 81ste verjaardag

’t Is nooit te laat! Judy Dench, aka James Bonds M., heeft een tattoo laten zetten voor haar 81ste verjaardag

Nooit te laat om een tattoo te laten zetten, vindt de actrice Judy Dench. Dus liet ze er eentje zetten voor haar 81ste verjaardag. Het is een ‘Carpe Diem’ geworden op haar pols, en de dame achter M. in James Bond kan niet blijer zijn.

Je bent nooit te oud om nog een jeugdwens in de praktijk om te zetten. Oscarwinnares Judy Dench, die je kent als M. in de James Bond-films, liet er ééntje op haar pols zetten voor haar 81ste verjaardag. ’t Was geen nieuw idee, vorig jaar liet Dench in Britse tabloid The Mirror al optekenen dat ze een tattoo wel zag zitten, maar toen twijfelde ze nog over het design. Da’s nu opgelost: er staat ‘Carpe Diem’ op Denchs pols, haar levensmotto.

De dochter van Judy, Finty, gaf de tattoo voor haar moeders verjaardag. “Ze [Finty] is zo goed met verrassingen,” zegt Dench nog. De crew van Judy’s nieuwste film Winter’s Tale kon wel met de tattoo lachen: Carpe Diem wil ‘pluk de dag’ zeggen, maar zij lieten Judy even denken dat het ‘vis van de dag’ betekende, kwestie van de tatoeage niet té serieus te nemen. Je kan de tattoo hier op de foto bewonderen.

Gesponsorde artikelen