’t Is officieel: op 28 juni opent de eerste Belgische Burger King in Antwerpen! Wat we al weten

’t Is officieel: op 28 juni opent de eerste Belgische Burger King in Antwerpen! Wat we al weten

Na jarenlange speculaties is het eindelijk zover: op woensdag 28 juni opent de eerste Burger King van België in Antwerpen. De keten die bekend staat voor z’n Whopper kent z’n Belgische start op de site van Kinepolis. Een dag voor de opening mag de pers al eens gaan voorproeven. En wij offeren ons graag op om eens te gaan testen hoe hun burgers op Belgische bodem smaken.

Aan de opening is een lange marketingcampagne voorafgegaan. Van zodra we wisten dat Burger King naar ons land zou komen, zijn we beginnen speculeren over de locatie. Eerst sprak men van Namen, daarna van Charleroi en Brugge, maar dat bleek totaal niet te kloppen. Uiteindelijk werd voor Antwerpen gekozen, en tijdens de zomermaanden volgen ook Charleroi en Namen nog wel.

En de Quick?

Het overkoepelende bedrijf Burger Brand België heeft ook de leiding over 92 Quick-restaurants. Er werd dus gevreesd dat Burger King Quick zou vervangen. Voorlopig is daar nog geen sprake van, al zullen wel enkele restaurants omgevormd worden. Binnen vijf jaar wil Burger King 35 tot 40 restaurants in België hebben.

Woensdag 28 juni kan je dus een hamburger gaan eten aan de Kinepolis in Antwerpen, waar vroeger ook een Quick-restaurant was. Een dag eerder gaan wij al even voorproeven. Check dus zeker newsmonkey om te weten hoe die Belgische Whoppers smaken.

Gesponsorde artikelen