’t Is officieel: Stromae wordt papa!

’t Is officieel: Stromae wordt papa!

Goede nieuwsjes in showbizzland: Stromae is bezig met een nieuw project! Jammer genoeg voor de fans is het niet van muzikale aard, maar van persoonlijke. De Brusselse muzikant wordt namelijk toch écht papa, bevestigde een bevriende muzikant op Instagram. Wanneer het kindje van Stromae en z’n vrouw Coralie Barbier wordt geboren, is nog niet geweten. 

Het gerucht ging al even de rondte: zou de nieuwe worp van Stromae geen cd, maar een kindje worden? De Franstalige media gingen al snel met dat gerucht aan de haal, maar uit kamp Stromae kwam geen bevestiging. Maar nu is het dus zeker: Stromae (echte naam Paul Van Haver) en Coralie Barbier worden ouders!

Zanger en vriend van het koppel Julian Perretta bevestigde het gerucht op Instagram. “Ik ben zo gelukkig voor mijn vrienden Coralie Barbier en Stromae, die ouders worden! Het is het tofste koppel dat ik ken. Ik hou van jullie. Ik kijk er naar uit om deze kleine jongen of meisje te ontmoeten. Ik wens jullie het beste. Proficiat Paul en Coralie!”, schrijft hij daar.

Zware periode

Het nieuws komt na een zware periode voor de Brusselaar. Een tour in Congo, waarbij hij slecht reageerde op malariapillen, had serieuze gevolgen voor de Formidable-zanger. “Het draait in mijn hoofd en ik heb last van serieuze angstaanvallen”, klonk het toen bij de Franse krant Libération.

Stromae trok zich toen wat terug uit het publieke leven, maar bleef wel open over de strijd die hij moest voeren om er weer bovenop te komen. Daarbij prees hij vooral de hulp van zijn broer en zakenpartner Luc Junior Tam. “Zonder hem had ik die nacht waarschijnlijk zelfmoord gepleegd”, zei hij over die periode. Gelukkig kwam het goed met de zanger. Al hopen fans natuurlijk ook op een extra streepje muziek.

Wanneer baby Van Haver – Barbier wordt verwacht, is niet duidelijk, maar wij wensen hen alvast een dikke proficiat!

In deze Instagram werd de aankondiging gedaan!


In een documentaire van de Franstalige zender France Ô liet Stromae een paar maanden geleden nog weten hoe diep hij zat tijdens z’n ziekte. “Ik was zo gestresseerd, zo doodop. Het zat er wellicht al een tijdje aan te komen, maar dat geneesmiddel versnelde het. Tijdens de concerten besefte ik het niet, dan voel je de weerslag niet. Maar uiteindelijk word je paranoia.” Gelukkig kon hij toen rekenen op de steun van zijn broer én partner in Mosaert, Luc Junior Tam. “Ik denk, als hij er niet geweest was, dat ik die ene nacht zelfmoord zou hebben gepleegd.”

Gesponsorde artikelen