’t Is officieel: Thibaut Courtois gaat naar Real Madrid

’t Is officieel: Thibaut Courtois gaat naar Real Madrid

Thibaut Courtois zal vanaf volgend seizoen spelen voor de Spaanse club Real Madrid. Hij krijgt z’n droomtransfer nadat zijn voormalige ploeg, het Britse Chelsea, de Spaanse doelman Kepa kocht. 

De kogel is door de kerk, op de voorlaatste dag van de transferperiode in Engeland heeft de Britse ploeg Chelsea FC Thibaut Courtois dan toch de toestemming gegeven om te vertrekken naar Spanje. Courtois zal in het doel staan bij de prestigieuze club Real Madrid.

Courtois speelde het hard

Courtois stak niet onder stoelen of banken dat hij droomde van een transfer naar het Spaanse Real Madrid. Hij zal er niet alleen voor een van de beste ploegen ter wereld spelen, maar hij zal ook dichter bij zijn kinderen zijn. Thibaut Courtois heeft namelijk twee kinderen met de Spaanse Marta Dominguez, met wie hij tijdens de zwangerschap van hun tweede kindje brak. Dominguez woont nog steeds met de kinderen in Spanje.

Toch wil hij graag dicht bij zijn kinderen zijn. En daar had de beste doelman van het afgelopen WK veel voor over. Hij stuurde de afgelopen dagen zijn kat naar de trainingen van Chelsea en zette de club zo onder een immense druk om een vervanger te vinden. Chelsea wilde Courtois namelijk enkel verkopen als ze een waardige vervanger konden kopen. Dat lukte gisteren met de Spaanse doelman Kepa Arrizabalaga. Dus lag de baan voor Courtois open en nu is de transfer dan ook officieel rond.

Real Madrid geeft de Rode Duivel alvast een warm welkom:

Gesponsorde artikelen