’t Is pas af met Angelina Jolie of Brad Pitt papt al aan met Marion Cotillard (in een film, dan toch)

’t Is pas af met Angelina Jolie of Brad Pitt papt al aan met Marion Cotillard (in een film, dan toch)

Amper één dag na de traumatische exit van Brangelina voedt de nieuwe teaser voor ‘Allied’ de geruchten over een affaire tussen Brad Pitt en de Franse actrice Marion Cotillard. De twee spelen de hoofdrollen in een romantisch drama dat op 23 november verschijnt.

Jolie zou niet tevreden zijn over de opvoedingsmethoden van haar man, zo luidt de verklaring voor de scheiding tussen het meest tot de verbeelding sprekende koppel van de laatste decennia. Klinkt aannemelijk, maar ondertussen zwellen de geruchten dat een affaire met Cotillard aan de basis van de scheiding zou liggen steeds sterker aan.

Dat Paramount Pictures net nu de tweede teaser voor Allied vrijgeeft, is ofwel hele slimme marketing ofwel domheid. Allied vertelt het verhaal van geheim agent Max Vatan (Pitt), die in 1942 de Franse verzetsstrijdster Marianne Beausejour (Cotillard) ontmoet tijdens een levensbedreigende missie achter de vijandige linies in Noord-Afrika. En natuurlijk worden de twee verliefd, maar wanneer ze herenigd zijn in Londen, komt hun relatie onder extreme druk te staan door de oorlog.

Het zou alleszins niet de eerste keer zijn dat de vonken tussen Pitt en zijn tegenspeelster ervan af springen. Toen Angelina Jolie en Pitt Mr. & Mrs. Smith speelden, was er ook sprake van “chemie op de set.”

Wat er ook van zij: Allied is vanaf 23 november te bekijken in de zalen.

Gesponsorde artikelen