’t Is waarschijnlijk nog niet gedaan: derde film van FC De Kampioenen kan er komen

’t Is waarschijnlijk nog niet gedaan: derde film van FC De Kampioenen kan er komen

Ook de tweede film van FC De Kampioenen blijft een hit in onze bioscoopzalen. Jubilee Général haalde sinds dit weekend 625.000 bezoekers, en dus mag al druk worden gespeculeerd over een derde film. Jan Verheyen gaf in Het Belang Van Limburg al hints in die richting.

Stoppen op een hoogtepunt of het risico nemen de film te veel te maken. Dat is waar Jan Verheyen en de acteurs tussen moeten kiezen wanneer ze begin januari een eventuele derde film bespreken.

Geld mag alvast geen probleem zijn. “Nu ‘Jubilee Général’ het zo goed heeft gedaan, moeten er wel financiers te vinden zijn voor een derde avontuur. Vraag blijft uiteraard of alle acteurs dat zien zitten en of we een sterk idee vinden waarmee je het publiek kunt overtuigen om nog eens te komen kijken”, aldus Verheyen in Het Belang Van Limburg.

Mocht het zover komen, staat hij alvast te springen om de regie op zich te nemen. Als ze echter beslissen voor een andere regisseur te gaan, zou hij zich toch gekwetst voelen. Hij kan dan ook goede cijfers voorleggen. Verheyen lokte al 625.000 bezoekers naar de bioscoop. De eerste film klokte af op 765.000 bezoekers.

Gesponsorde artikelen