Talk of the town: Angelina Jolie en Brad Pitt mogelijks opnieuw samen na bitse echtscheidingsstrijd 

Talk of the town: Angelina Jolie en Brad Pitt mogelijks opnieuw samen na bitse echtscheidingsstrijd 

Ze zorgden in 2016 voor dé schok van het jaar in Holywood: Na 12 jaar en 6 kinderen samen vroeg Angelina Jolie de scheiding aan van Brad Pitt. Er volgden heel wat verwijten en een bitse echtscheidingsstrijd werd ingezet. Nee, dit kwam niet meer goed. Maar kijk… Blijkbaar zouden ze elkaar niet kunnen missen en zorgen ze ook in 2017 voor de schok van het jaar. Zij het wel in positieve zin. WIJ ZIJN FAN!

“De scheiding is van tafel”, zo zegt een anonieme bron aan het Amerikaanse glossy magazine Us Weekly. “Ze hebben hun huwelijk zelfs nooit laten ontbinden of de procedure daarvoor in gang gezet. Er is niemand in hun omgeving die denkt dat het er nog van gaat komen. Integendeel.” Jolie en Pitt zelf hebben nog geen commentaar gegeven. Wat meestal al een eerste teken aan de wand is.

Gaat het dan toch gewoon om een gerucht? Dat kan best, want Jolie had recent nog een gesprek met Vanity Fair waarin ze aangaf dat ze verhuisd was naar een villa in LA, samen met de zes kinderen die ze met Pitt deelt. Dat wijst niet bepaald op een reünie. Pitt zelf had van zijn kant dan weer een interview gegeven aan mannenblad GQ, waarin hij het had over zijn strijd met alcoholisme en rust vinden na de scheiding.

Jolie houdt eraan vast dat: “Haar familie het allerbelangrijkste is en dat Brad net dezelfde prioriteiten heeft. Ik probeer nu alles te doen om onze familie hecht bij elkaar te houden. We geven nog altijd om elkaar en we werken allebei naar dat doel toe.” Doen ze dat samen of apart, dat valt blijkbaar nog te bezien … Hij laat zich de laatste tijd behandelen voor zijn alcoholprobleem. En dat zou wel eens de sleutel kunnen zijn tot Angelina’s hart, want meermaals werd drankmisbruik aangegeven als reden nummer één voor de breuk. Want aan liefde ontbrak het nooit…

Gesponsorde artikelen