Taylor Swift openhartig in trailer van Netflix-documentaire ‘Miss Americana’

Taylor Swift Miss Americana Netflix
Netflix

Netflix heeft een trailer gelost van Miss Americana, een documentaire over Taylor Swift. De makers van deze documentaire volgden de Amerikaanse zangeres meerdere jaren tijdens een belangrijke periode in haar leven en brengen zo een emotioneel portret. Miss Americana is vanaf 31 januari te zien op Netflix.

“Gedurende mijn hele carrière hebben platenbazen mij gezegd: ‘Een braaf meisje dwingt haar mening niet op aan mensen. Een braaf meisje glimlacht, zwaait en zegt ‘Bedankt””. Met deze woorden uit de mond van Taylor Swift begint de trailer van Miss Americana. “Ik werd de persoon die iedereen wou dat ik was.”

Taylor Swift is nog maar net 30 jaar, maar ze is nu al een van de meest succesvolle artiesten ooit. Haar albums zijn iedere keer weer een enorme hit en ze wint de ene award na de andere. Eind vorig jaar is de zangeres op de American Music Awards zelfs uitgeroepen tot ‘Artiest van het Decennium’.

Transformatie

Tussen al dat succes door groeide Taylor Swift uit van een onschuldig, braaf meisje tot een artiest met een mening die geen schrik heeft om die te laten horen. Maar die transformatie ging uiteraard niet zonder moeite.

De documentaire Miss Americana toont die periode in het leven van Taylor Swift. Netflix omschrijft het zelf als “een rauwe en emotionele blik op één van de meest iconische artiesten van deze tijd tijdens een belangrijke overgangsperiode in haar leven”.

Deze week gaat Miss Americana in première op het Sundance Film Festival en is ze te zien in enkele cinemazalen. Vanaf 31 januari kan je de documentaire bekijken op Netflix.

Bekijk de trailer van Miss Americana

Gesponsorde artikelen